Keçiören Belediyesi'nden topyekün temizlik harekatı!

Seçim vaadi olarak açıklanan çöp konteynerlerinden ilk 2 bin tanesi ilçede yerleştirilmeye başlanırken Keçiören Belediyesi topyekün temizlik harekatı başladı.

Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan seçim vaadi olarak açıklamış olduğu çöp konteynerlerinden teslim aldıkları 2 bin tanesini ilçeye yerleştirmeye başladıklarını açıklamıştı. Başkan Özarslan yapmış olduğu açıklamasında Keçiören'in en işlek ve yoğun caddelerinden biri olan Etlik Giresun Caddesi’ne teslim alınan konteynerleri yerleştireceklerini, tüm mahallelere çöp konteynerlerini yerleştirmeye devam edeceklerini duyurmuştu.

KEÇİÖREN BELEDİYESİ TEMİZLİK ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR!

Başkan Özarslan yapmış olduğu açıklamasında "Konteynerlerin yokluğun hemşehrilerimiz çöplerini poşetler içinde cadde ve sokaklara bırakmaya mecbur kalması gerek kamu sağlığı, gerek çevrenin korunması açısından ciddi sorunlara yol açıyordu.

Bu akıl almaz, kabul edilemez ihmale nihayet son vermek bizlere nasip oldu. Sipariş ettiğimiz 12.000 çöp konteynerinin ilk 2000 adedini bugün teslim aldık ve Keçiören’imizin en yoğun caddelerinden biri olan Etlik Giresun Caddesi’ne yerleştirmeye başladık. Hayırlı olsun!" diyerek çöp sorununu tamamen çözeceklerini söylemişti.

Keçiören Belediyesi'nden topyekün temizlik harekatı!

Keçiören Belediyesi tarafından bugün yapılan paylaşımda ise "Vatandaşlarımıza hak ettikleri hijyen ortamını sağlamak ve pırıl pırıl bir Keçiören için belediye ekiplerimizce topyekûn temizlik yapılıyor. Bu vesileyle Keçiören’in her cadde ve sokağında hijyen sağlanana kadar durmadan çalışmaya devam edeceğiz." diyerke her cadde ve sokakta topyekün hijyen çalışmalarına başlandığı belirtildi.

Çöp konteynerlerinin kısa sürede yaygınlaşmasını isteyen Keçiörenliler özellikle yaz döneminde oluşan ağır koku ve çevre kirliliğinden şikayetçi oluyordu. Yine aniden bastıran yağışlar ve sellerde de çöpler tüm ilçeye yayılarak mazgalları tıkıyor bu da sel baskınlarının artmasına neden oluyordu.

Kaynak: Haberankara.com