Keçiören Belediyesi'nden temizlik çalışmaları! Temizliği her an hissedin, cadde ve sokaklarımızı bol köpüklü suyla yıkıyoruz!

Ankara'da Keçiören Belediyesi, ilçenin her noktasında cadde ve sokaklarını bol köpüklü suyla yıkayarak, vatandaşlarına her anı pırıl pırıl ve ferah bir çevre ile yaşama imkanı sağlıyor.

Keçiören Belediyesi'nden temizlik çalışmaları! Temizliği her an hissedin, cadde ve sokaklarımızı bol köpüklü suyla yıkıyoruz!

Keçiören Belediyesi, ilçenin her köşesinde temizliği ve güzellikleri hissettirmek için gece gündüz çalışmaya devam ediyor. Cadde ve sokaklarımızı bol köpüklü suyla yıkayarak, her anı pırıl pırıl ve ferah bir çevre ile yaşamanızı sağlıyoruz.

f3exkirxgaaf7hx.jpg

Her Gün Yeniden Başlıyoruz

Uyanınca cadde ve sokaklarımızın temizliği ve güzellikleriyle karşılaşmanız için her gün yeni bir gün gibi başlıyoruz. Ekiplerimiz, gece gündüz demeden ilçenin her noktasında çalışarak, temiz ve bakımlı bir çevre oluşturuyor.

Ankaralılar bu adreste buluşuyor!TIKLA INSTAGRAM SAYFAMIZI TAKİP ET

Keçiören Belediyesi, konuyla ilgili resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda:

"Uyanınca her yeri pırıl pırıl görün diye gece gündüz demeden cadde ve sokaklarımızı bol köpüklü suyla yıkıyoruz..." ifadelerine yer verdi.

f3exlaawiaa7e66.jpg

Bol Köpüklü Suyla Temizlik

Temizlik çalışmalarımızda bol köpüklü su kullanarak, çevremizi hijyenik ve ferah bir şekilde yeniden canlandırıyoruz. Temizlik ve estetik anlayışımızla Keçiören'i daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için özveriyle çalışıyoruz.

f3exkhdxaaa0xlg-001.jpg

Güzel Bir Görüntüyle Uyanın

Keçiören Belediyesi olarak amacımız, herkesin güzel bir çevrede yaşamasını sağlamak. Cadde ve sokaklarımızın temizliği sayesinde uyanırken her yerin pırıl pırıl görünmesiyle güne enerjik ve mutlu bir şekilde başlamanızı amaçlıyoruz.

Keçiören Belediyesi, temizlik ve güzellik konusundaki özverili çalışmalarıyla ilçenin her anını daha ferah ve temiz bir çevrede geçirmenizi sağlıyor. Temizliği her an hissetmek için cadde ve sokaklarımızı bol köpüklü suyla yıkamaya devam ediyoruz.

Ankara ilçeleri hakkında daha fazla bilgi için ''Haberankara.com'' adresini takip edebilirsiniz.

SONRAKİ HABER