Keçiören Belediyesi’nden sınava hazırlanan öğrencilere motivasyon etkinliği

Keçiören Belediyesi, YKS ve LGS sınavında başarılı olan öğrencilerle, yeni dönemde sınava hazırlanan öğrencileri bir araya getirdi. Sınava hazırlanan öğrenciler için düzenlenen motivasyon etkinliği sonrasında pasta kesildi.

Keçiören Belediyesi’nden öğrencilere motivasyon etkinliği

Düzenlenen motivasyon etkinliğine Keçiören Belediye Başkan Yardımcıları Atila Zorlu ve Serkan Bedirhanoğlu da katıldı. Necip Fazıl Kısakürek Tiyatro Salonu’nda düzenlenen etkinlikte başarılı olan öğrenciler çalışma stratejileri hakkında bilgi verdi.

Sınavlarda başarılı olan öğrenciler, sınava yeni hazırlanan öğrencilere çalışma taktiği ve stratejileri hakkında bilgi verdi. Seminer sonrasında da hep birlikte şarkı söyleyip pasta kestiler.

BAŞARILI ÖĞRENCİLER TÜYO VERDİ

Keçiören Belediyesi, Yükseköğretim Kurumları Sınavı ve Liselere Giriş Sınavı’nda başarılı olan öğrencileri yeni eğitim öğretim yılına hazırlanan öğrencilerle buluşturdu. Tepebaşı Kurs Merkezi’nde YKS ve LGS sınavlarına hazırlanarak başarı elde eden öğrenciler, yeni dönemde sınava hazırlanacak öğrencilerle motivasyon seminerinde bir araya geldi. Tıp fakültesinden hukuk fakültesine, öğretmenlikten mühendisliğe, fen liselilerinden Anadolu liselerine girme başarısı gösteren öğrenciler, sınava hazırlanan öğrencilere başarı tüyoları verdi. Seminer sonrası gönüllerince eğlenen öğrenciler hep birlikte pasta kesti.

KİTAP HEDİYE EDİLDİ

Düzenlenen etkinlikten sonra derece verim alan öğrencilere seminer sonrasında kitap hediye edildi. Anadolu lisesine girme başarısı gösteren öğrenciler çalışma stratejileri ve süreçleri hakkında sınavlara yeni hazırlanacaklar için başarı tüyosu verdi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER