Keçiören Belediyesi'nden Online Gelişimsel Danışmanlık hizmeti

Keçiören Belediyesi, sosyal medya hesabı üzerinden yayımladığı son duyurusunda 0-12 yaş arası çocuklar ve aileler için Online Gelişimsel Danışmanlık ön görüşme ve kayıt başvurularının başlatıldığını duyurdu.

Keçiören Belediyesi'nden Online Gelişimsel Danışmanlık hizmeti

Başvurmak isteyenler için ilgili linki paylaşan Keçiören Belediyesi Aile Çocuk Hizmetleri birimi üzerinden başvuruların 0-12 yaş arası çocuklar ve aileler için alınacağını belirtti.

0-12 YAŞ ARASI ÇOCUK VE AİLELERE YÖNELİK

Keçiören Belediyesi, resmi X sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımında şunları belirtti:

“T. C. Keçiören Belediyesi Aile Çocuk Hizmetleri Birimimizin 0 - 12 yaş grubu çocuk ve ailelerine yönelik ‘Online Gelişimsel Danışmanlık’ ön görüşme ve kayıt başvuruları başlamıştır.

Başvuru linki: https://ailecocuk.kecioren.bel.tr/basvuru.html”

Keçiören Belediyesi'nden Online Gelişimsel Danışmanlık hizmeti

Başvuruların online olarak alınacağını ifade eden Keçiören Belediyesi Online Gelişimsel Danışmanlık ön görüşme ve kayıtlarının bugün başladığını duyurdu. Belirtilen link üzerinden kayıt yaptıran ailelerin online eğitimlere katılabileceğini ve danışmanlık hizmeti alabileceğini ifade etti.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Kayıt yaptırmak isteyenlerin belirtilen link üzerinden istenilen çocuk, anne ve baba bilgilerinin eksiksiz bir şekilde doldurulması gerektiği aktarıldı. Başvuru bilgilerini dolduran aileler başvuru formunun altındaki danışmanlık istedikleri alana ilişkin kısa bir bilgilendirme yaparak başvurularını tamamlayabilir. Başvurular sırasında istenilen bilgilerin eksiksiz ve hatasız bir şekilde doldurulması gerekiyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER