Keçiören Belediyesinden Modern Kurban Pazarı hizmeti

Keçiören Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi baştan aşağı yenilediği kurban satış alanlarıyla vatandaşlardan ve üreticiden ilgi görüyor.

Keçiören Belediyesinden Modern Kurban Pazarı hizmeti

Keçiören Belediyesi’nin Kurban Bayramı öncesi hazırlıkları sürüyor. Belediye baştan aşağı yenilediği kurban satış alanı hem esnaftan hem de vatandaştan tam not aldı. Tuvaletinden duş alanına, mescitten veteriner noktasına her detayın düşünüldüğü pazardan vatandaşlar da memnun kaldı.

Keçiören Belediyesinden Modern Kurban Pazarı hizmeti

Asfalt serim ve betonlama çalışmalarının kısa sürede tamamlanmasının ardından modern bir görünüme kavuşan kurban satış alanına mescit, tuvalet, duş, market, lokanta, zabıta noktası, canlı hayvan kantarı, veteriner hekim bürosu konumlandırıldı. İlk olarak kurban satış alanına ulaşım sorununu çözdüklerini belirten Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan, “Bağlum bölgemizde bulunan kurban satış alanımızı genişlettik ve ulaşım güzergâhlarına asfalt serdik. Temiz su altyapısını kurarak besicilerimize suyu ulaştırdık. Tek amacımız vatandaşlarımızın temiz, hijyenik, sıkıntısız, dini vecibelere uygun bir şekilde Kurban Bayramı geçirmesi” ifadelerini kullandı.

GÜNLÜK İLAÇLAMA VE TEMİZLİK ÇALIŞMASI DA YAPILIYOR

Keçiören Belediyesinden Modern Kurban Pazarı hizmeti - Resim : 2

Keçiören Belediyesinin faaliyete geçirdiği Modern Kurban Pazarı’nda, her sabah ücretsiz çorba ikramı yapılırken, otopark, ücretsiz canlı hayvan kantarı, mescit, veteriner hekim, sağlık, temizlik ve zabıta ekipleri de görev yapıyor. Günlük ilaçlanan pazar alanının hem süpürülme hem de tazyikli suyla yıkanma çalışmaları yapılıyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER