Keçiören Belediyesi'nden LGS tercih hizmeti

Keçiören Belediyesi, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) tercih hizmeti vererek, öğrencilere en uygun yer için tercih yapılmasını sağlıyor.

Keçiören Belediyesi'nden LGS tercih hizmeti

Keçiören Belediyesi, eğitim alanındaki çalışmalarını sürdürüyor. Keçiören Belediyesi bünyesinde ücretsiz eğitim veren Tepebaşı Kurs Merkezinde LGS tercih hizmeti veriliyor.

Keçiören Belediyesi bünyesinde ücretsiz eğitim veren Tepebaşı Kurs Merkezi, 2024 Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sonuçlarına göre tercihlerini yapmak isteyen öğrenciler için çalışmalar gerçekleştiriyor. Tercih sırasında yapılacak olası yanlışların önüne geçmek için sunulan hizmet, öğrencilerin ve velilerin büyük beğenisini topluyor.

Keçiören Belediyesi'nden LGS tercih hizmeti

"ONLARI HAK ETTİKLERİ OKULLARA YÖNLENDİRMEK İÇİN GÖREVİMİZİ YAPIYORUZ"

Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan, LGS tercih hizmetiyle öğrencilere destek olduklarını belirtti. Mesut Özarslan, “Öğrencilerimiz yıl boyunca emek verdiler, LGS’ye hazırlandılar ve puanlarını aldılar. Onları hak ettikleri okullara yönlendirme konusunda görevimizi yerine getiriyoruz. Temennimiz, öğrencilerimizin istedikleri liselere girmeleri ve geleceğe başarılı bir şekilde adım atmalarıdır” diye konuştu.

Keçiören Belediyesi Tepebaşı Kurs Merkezinde yoğun bir tercih mesaisi yaşanıyor. Kurs merkezi öğretmenleri, LGS maratonunu tamamlayıp liseye girme heyecanı yaşayan öğrenciler için en iyisini yapmaya çalışıyor. Öğrencilerin öncelikleri gözetilerek yapılan tercihlere yönelik veliler de bilgilendiriliyor. Tercihler kararlaştırıldığında ise Milli Eğitim Bakanlığı’nın oluşturduğu tercih sayfasından başvurular yapılıyor.

Veliler, çocuklarının bu imkanlardan faydalanmasından oldukça memnun olduklarını dile getirdi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER