Keçiören Belediyesinden kursiyerlere Eğitime Merhaba eğlencesi

Keçiören Belediyesi verdiği kurslardan eğitim alan kişilerin yeni döneme moralli ve motivasyonlu başlaması adına bir şenlik düzenledi. Gönüllerince eğlenen vatandaşlar güzel bir anı edinmiş oldu.

Keçiören Belediyesinden kursiyerlere Eğitime Merhaba eğlencesi

Ankara'nın Keçiören ilçesinde her sene yüzlerce insana eğitim veren Keçiören Sanat ve Meslek Edindirme Kursları bu senede aynı şekilde kursları ile çalışmalarına devam ediyor. Vatandaşların sosyal hayatlarına olumlu bir dokunuşta bulunmak ve onlara mesleki beceriler kazandıran kurslara bu senede ilgi gösterildi.

KENT MEYDANINDA EĞLENCELİ ANLAR

Keçiören Belediyesi de onlarca farklı branşta eğitim verdiği kursiyerlerin güzel bir gün geçirmesi adına Eğitime Merhaba şenliği gerçekleştirdi. Keçiören Kalaba Kent Meydanında düzenlenen şenlikte farklı yaş grupları yer aldı.

Keçiören Belediyesinden kursiyerlere Eğitime Merhaba eğlencesi

Keçiören Belediyesi Konservatuvarı korosu ve halk dansları topluğu düzenlenen şenlik kapsamında bir konser verdi. Kursiyerler belediye tarafından kendileri için organize edilen eğlencede halaylar çekip eğlenme fırsatı buldu.

BAŞKAN ÖZARSLAN'DAN YENİ DÖNEM TEMENNİSİ

Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan'da yeni dönemine başlayan KEÇMEK ile ilgili açıklamada bulundu. Başkan Özarslan "Keçiören Sanat ve Meslek Edindirme Kurslarımız, meslek sahibi olmak isteyen kadınlarımıza umut olup istihdam imkanı da sunuyor. KEÇMEK eğitmenlerimiz, kurslarımızda verdikleri eğitimlerle kadınlarımızın hayatına dokunuyor ve onları geleceğe hazırlıyor. Yeni eğitim döneminin hepimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER