Keçiören Belediyesi'nden konut imarlı satılık arsa ihalesi ilanı!

Keçiören Belediyesi arsa satış ihalesi düzenleyeceğini duyurdu. Sancaktepe, Ovacık, Yükseltepe ve Kanuni Mahalle sınırları içerisinde yer alan taşınmazlar belediye tarafından ihale yöntemiyle satılacak.

Keçiören Belediyesi'nden konut imarlı satılık arsa ihalesi ilanı!

Mülkiyeti Keçiören Belediyesi'ne ait olan 10 adet arsanın ihale yöntemiyle satışa sunulacağı açıklandı. Keçiören'de satılık arsa ilanları arayanlar için yayımlanan duyuruda kentsel servis alanı, ticaret alanı ve konut alanı olarak imar kaydı bulunan arsalar için ihale tarihi ise 30 Eylül 2024 olarak açıklandı.

KEÇİÖREN BELEDİYESİ'NDEN SATILIK ARSA İHALESİ!

13 Eylül 2024 tarihli Resmi Gazete ile yayımlanan ihale duyurusu kapsamında "Mülkiyeti Belediyemize ait İlçemizin muhtelif mahallelerinde bulunan toplam 10 adet arsa, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 36. maddesine göre yapılacak olan Kapalı Teklif Usulü ile satılacaktır" denilerek 10 adet arsanın 30 Eylül tarihinde düzenlenecek olan ihale kapsamında satışa sunulacağı belirtildi.

Keçiören Belediyesi'nden konut imarlı satılık arsa ihalesi ilanı!

İhale hakkında yapılan açıklamada "2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 40. maddesine 5577 sayılı Kanunun 1. maddesi ile eklenen ek fıkralarda belirtildiği üzere, kapalı teklif usulü ile yapılan artırma ihalelerinde; geçerli en yüksek teklifin altında olmamak üzere, oturumda hazır bulunan isteklilerden sözlü veya yazılı teklif alınmak suretiyle ihale sonuçlandırılır." denilerek tekliflerin kapalı teklif usulü alınacağı ifade edildi.

İhaleye katılmak isteyen kişi ve kurumların belirtilen kurallara uygun olarak hazırlamış oldukları teklif zarflarını en geç ihale günü olarak açıklanan 30 Eylül tarihinde saat 12:00'ye kadar ihale komisyonuna teslim etmeleri gerekmektedir. Koşulları yerine getiren kişiler arasında arsalara en yüksek teklifi sunanlar taşınmazları almaya hak kazanmı olacaklar.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER