Keçiören Belediyesi'nden konser ve eğlenceli oyunları bir araya getiren etkinlik!

Keçiören Belediyesi kentte pek çok etkinliğe yer veriyor. Kentte park konserleri etkinliklerine start veren belediye bu konserlerde eğlenceli oyunları da vatandaşlarla bir araya getirdi.

Keçiören Belediyesi'nden konser ve eğlenceli oyunları bir araya getiren etkinlik!

Keçiören Belediyesi'nden konser ve eğlenceli oyunları bir araya getiren etkinlik! - Başkent Ankara'da Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) gibi ilçe belediyeleri de çeşitli konser programlarını vatandaşlara sunmaya devam ediyor. Ankara'nın Keçiören ilçe belediyesi de sıcak yaz günlerinde pek çok etkinliği Ankaralılarla bir araya getirirken kentteki programlarına da devam ediyor.

Keçiören Belediyesi tarafından ilçedeki Nursultan Nazarbayev Parkı ve Kartaltepe Mesire Alanı’nda düzenlenen park konserleri birbirinden eğlenceli şarkı ve türkülerle vatandaşı eğlendirdi.

Ankaralılar buradaTIKLA TAKİP ET

KONSER ÖNCESİ VE SONRASINDA RENKLİ ETKİNLİKLER DÜZENLENİYOR

Nursultan Nazarbayev Parkı ve Kartaltepe Mesire Alanı’nda düzenlenen konserler öncesinde gerçekleştirilen meddah, ortaoyunu ve pandomim gösterileri özellikle çocuklara geleneksel sanat dallarıyla keyifli anlar yaşattı.

1-14.jpeg

Park konserlerinde ortaya konan oyunlarla aynı zamanda kültürel değerleri yaşattıklarını ve bu değerlerin gelecek nesillere aktarılmasını sağladıklarını söyleyen Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, önemli açıklamalara yer verdi.

''BİR YANDAN EĞLENDİRİYOR BİR YANDAN DA KÜLTÜRÜMÜZ ÖĞRETİYORUZ''

Keçiören Belediye Başkanı Altınok, yaptığı açıklamada “İki haftada bir şehrimizin farklı bir noktalarında park konserlerimizi düzenlemeye devam ediyoruz. Konserlerimizde genç yaşlı herkes eğleniyor.

1-12.jpeg

Meddah, ortaoyunu ve pandomim gösterileri ile etkinliklerimizi çocuklar için daha cezbedici hale getiriyoruz. Onlara geleneksel oyunlarımızı tanıtma fırsatı buluyoruz. Bir yandan eğlendiriyor bir yandan da kültürümüz öğretiyoruz.” ifadelerine yer verdi.​

Haberankara.com

SONRAKİ HABER