Keçiören Belediyesi'nden ilçe genelinde yol genişletme çalışması

Keçiören Belediyesi ilçe genelindeki yol genişletme çalışmalarına devam ediyor. ABB ve Keçiören Belediyesi’nin iş birliği ile yapılan yol genişletme çalışmalarının asıl amacının Keçiören’de trafiği rahatlatmak için olduğu ifade edildi.

Keçiören Belediyesi'nden ilçe genelinde yol genişletme çalışması

Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan yaptığı açıklamasında Keçiören’de hem sürücülerin hem de yayaların rahat ulaşımı için gerekli planlamaları yaptıklarını ifade etti.

Yapılan yol genişletme çalışmalarının zaman ve yakıttan tasarruf sağlayacağı ifade edilirken, yeni imar yolu çalışmalarına hız kesilmeden devam edileceği belirtildi.

"TEK TEK HAYATA GEÇİRİYORUZ"

Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Keçiören Belediyesi iş birliğinde ilçedeki 695. Sokak ile Çorum Caddesi’ni birbirine bağlayan imar yolu yapım çalışması ile Yayla Mahallesi 329. Cadde, Şehit Mustafa Ercigez Caddesi, 1555. Cadde ve 332. Cadde yol genişletme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Keçiören’de trafiği rahatlatmak için yeni güzergahlar oluşturduklarını belirten Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, “Keçiören’imizde hem sürücülerimizin hem de yayalarımızın rahat ulaşımı için gerekli planlamalarımızı yaptık. Yeni yol yapım projelerimizi tek tek hayata geçiriyoruz. Mesafeleri kısaltan, tasarruf sağlayan ve trafik güvenliğini artıran yeni imar yolu çalışmalarımızı hız kesmeden sürdüreceğiz” dedi.

Keçiören Belediyesi'nden ilçe genelinde yol genişletme çalışması

HEM ZAMAN HEM YAKITTAN TASARRUF

Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Keçiören Belediyesi ekipleri, Yükseltepe Mahallesi’nde 695. Sokak ile Çorum Caddesi’ni birbirine bağlayacak imar yolu yapım çalışmalarını sürdürüyor. 25 metre genişliğinde ve 750 metre uzunluğundaki yeni yol, zaman ve yakıt tasarrufu sağlamanın yanında trafik yoğunluğunu da hafifletecek. Bölgedeki yaya ve trafik güvenliğini artırmayı da hedefleyen hummalı çalışmanın tamamlanmasıyla hem sürücüler hem de yayalar rahat edecek.

Aktarılan haberin detaylarına göre şu anda ekipler tarafından Bağlum Hisar ve Karakaya mahallelerinde de yol genişletme çalışmaları devam ediyor. çalışmalar sona erdiğinde bölgedeki vatandaşların trafik sorununun da sona ereceği tahmin ediliyor.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER