Keçiören Belediyesi'nden esnafa can suyu! Öncelik verilecek

Ankara'nın en büyük ilçelerinden biri olan Keçiören'de esnafa bekledikleri güzel haber duyuruldu. Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, alımlarda Keçiörenli esnaflara öncelik tanıyacaklarını açıkladı.

Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, yapmış olduğu açıklamasında Keçiörenli esnafların her zaman yanlarında durmaya devam edeceklerini belirterek güzel haberi duyurdu. Son dönemde yükselen enflasyon ve fiyat baskısı satışlarda düşüşe neden olurken Keçiören Belediyesi, artık belediyenin ihtiyaç duyduğu ürünlerde ilçe sınırları içerisinde yer alan esnaflara öncelik vereceklerini açıkladı.

KEÇİÖREN BELEDİYESİ ALIMLARDA ÖNCELİĞİ İLÇE ESNAFINA VERECEK!

Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan ilçeye yerleştirilmeye başlanan çöp konteynerleri ile bir seçim vaadini daha yerini getirirken, bir güzel haberde ilçede yer alan esnafa yönelik verildi. Keçiören Belediyesi tarafından yapılan paylaşımda "Keçiören’imizin Değerli Esnafları; Sizlere söz verdiğimiz gibi, Keçiören esnafının her zaman yanındayız. Esnaflarımıza destek olmak ve sizlerin yanında olduğumuzu bir kez daha göstermek adına, belediyemizin ihtiyaç duyduğu ürünlerin tedariğinde önceliği sizlere veriyoruz. Belediyemizin web sitesi üzerinden başvurularınızı yapabilirsiniz. Bu süreçte esnafımıza can suyu olmak ve Keçiören'imizin ekonomik canlılığını korumak en büyük önceliğimizdir." denilerek artık belediyenin yapacağı alımlarda önceliğin ilçe esnafında olduğu ifade edildi.

Alınan karar satışları düşen esnafı sevindirirken ilçe esnaflarına satinalma .kecioren. bel. tr adresinden başvuruda bulunma çağrısı yapıldı. Başvuru havuzu değerlendirilerek belediyenin ihtiyaç duyduğu alımlarda önelik Keçiörenli esnaflara verilecek.

Kaynak: Haberankara.com