Keçiören Belediyesinden engelli bireylere motivasyon programı

Keçiören Belediyesi, ilçede ikamet eden özel gereksinimli bireyler için birbirinden farklı projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. Engelli bireyler için ilçede motivasyon programı hazırlayan belediye detayları da paylaştı.

Keçiören Belediyesinden engelli bireylere motivasyon programı

Ankara'nın ilçe belediyelerinin çalışmaları vatandaşların gündeminde yer alıyor. Yaşadıkları ilçelerdeki belediyelerin çalışmaları hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler araştırmalarına devam ederken Keçiören Belediyesinden açıklama geldi.

Keçiören Belediyesi, ilçede ikamet eden engelli bireylerin yaşamını kolaylaştırmak, ihtiyaçlarına çözüm odaklı yaklaşmak ve karşılaştıkları sorunları çözmek amacıyla desteklerine devam ediyor.

KEÇİÖREN BELEDİYESİNDEN ÖZEL GEREKSİNİMLİ BİREYLERE MOTİVASYON PROGRAMI

Keçiören Belediyesi tarafından ilçedeki Anafartalar Konağı’nda özel gereksinimli çocuklar ve ailelerine yönelik motivasyon programı düzenlendi. Çeşitli etkinliklerle gönüllerince eğlenen özel bireyler ve aileleri, moral bulup keyifli vakit geçiriyor.

Keçiören Belediyesinden engelli bireylere motivasyon programı

SINIRSIZ ETKİNLİK DÜZENLENDİ

Gerçekleştirilen etkinlikte çocukların hayal güçlerini geliştirmeye yönelik masallar anlatılırken müzik eşliğinde eğlenen özel gereksinimli çocuklar için, el becerilerinin gelişimine katkı sağlayacak etkinlikler yapıldı. Çikolata atölyesinde kendi elleriyle çikolata hazırlayan çocuklar mini konser eşliğinde gönüllerince eğlendi. Bu tarz etkinliklerin devam edeceği ifade edilirken Keçiören Belediyesi her yaş grubu için de birbirinden farklı etkinlik programlarını duyurmaya devam ediyor. Bu kapsamda yaz tatilindeki çocuklar için de etkinlikler düzenleniyor.

SONRAKİ HABER