Keçiören Belediyesinden dolandırıcılık uyarısı!

Keçiören Belediyesi, sosyal medya hesapları üzerinden vatandaşları bilgilendirmeye devam ediyor. Keçiören Belediyesinden bu kez dolandırıcılık olaylarına karşı uyarı geldi.

Keçiören Belediyesinden dolandırıcılık uyarısı!

Haberankara.com Özel Haber - Keçiören Belediyesi, hizmetlerine devam ederken yayımladığı açıklamalarla da vatandaşların dikkatini çekiyor.

Keçiören Belediyesi, resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden yayımladığı duyuru ile Keçiören'de ikamet eden ilçe halkını bilgilendirirken bu kez dolandırıcı ve dolandırıcılık olaylarına karşı bir uyarıda bulundu.

KÇEİÖREN BELEDİYESİNDEN DOLANDIRICILIK UYARISI

Keçiören Belediyesi, ''Duyuru'' adıyla yayımladığı mesajla vatandaşları uyardı. Keçiören Belediyesi tarafından yayımlanan mesajda; ‘’Son günlerde bazı kötü niyetli kişiler belediyemiz yetkililerinin isimlerini kullanarak yardım adı altında dolandırıcılık yapmaktadır. Bu kişilere itibar etmeyiniz ve çevrenizdeki kişileri uyarınız. Bilgi ve ihbar için: Netmasa 444 52 76'' ifadeleri yer aldı.

Keçiören Belediyesinden dolandırıcılık uyarısı!

Öte yandan Keçiören Belediyesi Netmasa başvuruları için ‘’https://www.kecioren.bel.tr/netmasa.html'' adresinin ziyaret edilmesi gerektiği ifade edildi. Keçiören Belediye Başkanı Dr. mesut Özarslan da vatandaşların dolandırıcılık olaylarına karşı dikkatli olmalarını istedi. Netmasa'ya telefondan ulaşmak için;

444 52 76 numarasının aranması gerektiği ifade edildi. Bu tarz olayların yayılımını önlemek için netmasaya bildiride bulunulmasının hayli önemli olduğu ifade edildi. Dı

Keçiören Belediyesinden dolandırıcılık uyarısı! - Resim : 2

Bazı kötü niyetli kişilerin belediye yetkililerinin isimlerini kullanarak yardım adı altında dolandırıcılık yapması üzerinden tedbirin de elden bırakılmaması istendi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER