Keçiören Belediyesi'nden Celal Şengör ile Köyden Metropole söyleşisi

Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, Ankara'nın Başkent oluşunun 101'inci yıl dönümüne özel olarak söyleşi programı düzenleyeceklerini açıkladı. Düzenlenen programa Celal Şengör'de konuk olarak katılacak.

Keçiören Belediyesi'nden Celal Şengör ile Köyden Metropole söyleşisi

Ankara'nın Başkent oluşunun 101'inci yıl dönümü düzenlenen etkinliklerle kutlanmaya devam ederken bu etkinliklerden birini de Keçiören Belediyesi düzenleyecek. Keçiöeren Belediye Başkanı Mesut Özarslan, yapmış olduğu açıklaması ile Prof. Celal Şengör'ün katılımı ile Köyden Metropole isimli söyleşi programı düzenleyeceklerini duyurdu.

KEÇİÖREN BELEDİYESİ'NDEN CELAL ŞENGÖRLE SÖYLEŞİ PROGRAMI

Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan yapmış olduğu açıklamasında "Ankara’nın başkent oluşunun 101. yıl dönümünde, Akademisyen ve Yazar Celâl Şengör’ün katılımıyla düzenlenecek olan “Köyden Metropole” adlı söyleşi programımıza tüm hemşehrilerimizi davet ediyoruz." diyerek düzenlenecek olan panele başta Keçiörenliler olmak üzere tüm Ankaralıları davet etti.

Keçiören Belediyesi'nden Celal Şengör ile Köyden Metropole söyleşisi

13 Ekim 2024 Pazar günü düzenlenecek olan söyleşi saat 17:00 itibariyle başlayacak. Söyleşi Meteoroloji metro durağı yanında bulunan Atatürk Ankara Milli Mücadele Müzesi'nde gerçekleştirilecek. Köyden Metropole isimli söyleşi programında Türkiye'nin en ünlü akademisyenlerinden biri olan Celal Şengör'de yer alacak. Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan tüm Keçiörenlileri panele davet etti. Panelin yoğun ilgi görmesi bekleniyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER