Keçiören Belediyesi'nde Mahalle Konağı'nın temeli atıldı

Ankara'da ki belediyeler vatandaşlarının huzurlu ve mutlu yaşam sürdürebilmesi için birbirinden farklı etkinliğe ve projelere imza atmaya devam ediyor. Keçiören Belediyesi'nde yaptığı çalışmalarla Ankara'da örnek belediyeler arasında yerini alıyor.

Keçiören Belediyesi'nde Mahalle Konağı'nın temeli atıldı

Ankara'nın belediyeleri yaptığı çalışmalar ve projelerle Türkiye'ye örnek olmaya devam ediyor. Sosyal Belediyecilik anlayışıyla vatandaşlara hizmet vermeye devam eden belediyeler yeni projeler içinde temel atmaya başladı. Keçiören Belediyesi'nde yaz boyu yaptığı şenlikler konserler ve etkinliklerle taktir topladı.

Yaz boyunca vatandaşlarına keyifli vakit geçirten Keçiören Belediyesi aynı zamanda eğitime verdiği önemlede biliniyor. Kenti ilmik ilmek öreceklerinden bahseden Keçiören Belediyesi, Yükseltepe Mahallesi'ne inşa edilecek olan Mahalle Konağı ve Kültür Merkezinin temel atma töreninde konuştu.

aw043702-03.jpg

BİRÇOK ALANDA HİZMET VERECEK

Keçiören Belediyesi Yükseltepe Mahallesi'nde yapılan Mahalle Konağı ve Kültür Merkezinin temel atma töreninde konuştu. 4 yıl boyunca ilçede yapılan çalışmalardan bahseden Keçiören Belediyesi Başkanı Turgut Altınok, “Nursultan Nazarbayev Parkı yaptık, 97 bin metrekare. İçinde Düden’den daha yüksek bir şelalemiz var. 12 bin çeşit bitki var. 2 buçuk kilometre yürüyüş ve bisiklet yolu, spor tesisleri var. Ankara’nın en büyük parklarından biridir. Bir de çocuklarımız için trenimiz var.

aw043702-01.jpg

Ankara’dan herkes gezmeye geliyor. Yükseltepe Mahallemizde bir de kapalı spor salonu inşaatımızı başlattık. Okullarımızın spor salonu sıkıntısı kalmayacak. Buraya kütüphane de yaptık. Yeni yaptığımız parklar var. Daha açılışını yapmadığımız yedi parkımız var. Yollarımızı sıcak asfaltla pırıl pırıl yaptık. Şu anki asfalt yatırımımız sadece bu mahallemize 25 milyon liradır.

aw043702-04.jpg

Diğer eserlerle birlikte toplam 100 milyon lira Yükseltepe Mahallemize yatırım yaptık. Burada bir de Ankara Büyükşehir Belediyesine ait alan vardı. Park ve kültür merkezi yapacaktık, Büyükşehir buna müsaade etmedi” ifadelerini kullandı.

ŞEHRİ İLMİK İLMİK ÖRMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, yeni yapılacak olan Mahalle Konağı ve Kültür Merkezinin birçok alanda hizmet vereceğini söyledi. Başkan Altınok yaptığı konuşmada, “Şehrimizi dantel gibi ilmek ilmek eserlerle örmeye devam ediyoruz. Yükseltepe Mahallemize kazandıracağımız bu eser kreş, KEÇMEK kursu, taziye evi ve güngörmüşler konağı olarak hizmet verecek” dedi.

aw043702-02.jpg

Protokol konuşmalarının ardından katılımcılar mikserin butonuna basarak inşaatın ilk betonunu attı.

SONRAKİ HABER