Keçiören Belediyesi'nde açık hava sinema keyfi sürüyor

Keçiören Belediyesi tarafından başlatılan Yaza Merhaba Açık Hava Sinema Keyfi için 6 Eylül 2024 Cuma günü gösterime girecek olan film belli oldu. Keçiörenliler filme davet edildi.

Keçiören Belediyesi'nde açık hava sinema keyfi sürüyor

Yaz mevsiminin gelmesiyle beraber Keçiören Belediyesi tarafından Yaza Merhaba Açık Hava Sinema Keyfi etkinliği başlatılmıştı. Yeni filmlerle sinema keyfi tüm hızı ile devam ederken Keçiören Belediyesi, 6 Eylül 2024 Cuma günü yayımlanacak olan filmde belirlenmiş oldu. İşte bu Cuma sandalyesini kapıp gelenlerin izleyeceği film!

6 EYLÜL 2024 CUMA BUGÜN KEÇİÖREN BELEDİYESİ AÇIK HAVA SİNEMASINDA HANGİ FİLM OYNAYACAK?

Keçiören Belediyesi tarafından yapılan açıklamada "Keçiören’de Yaza Merhaba Açık Hava Sinema Keyfi devam ediyor. Tüm halkımızı belediye binamızın önünde gösterimi yapılacak "Nefes: Yer Eksi İki" filmini seyretmeye davet ediyoruz." denilerek bugün oynayacak olan film duyuruldu.

Keçiören Belediyesi'nde açık hava sinema keyfi sürüyor

Keçiören Belediyesi Yaza Merhaba Açık Hava Sinema Keyfi için bugün gösterime sunulacak olan film açıklandı. 6 Eylül 2024 Cuma günü için yapılan açıklamada Sandalyenizi Alın Gelin denilerek oynayacak olan film Nefes: Yer Eksi İki olarak duyuruldu. Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan göreve gelir gelmez kültür sanat etkinliklerinin arttırılması talimatını vermiş, bu kapsamnda açık hava sinema etkinliği hayata geçirilmişti.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER