Keçiören Belediyesi'nce Hanımlar Lokali'nde Yaprak Sarma Yarışması düzenlendi!

Ankara'da Keçiören Belediyesi'nin düzenlediği Yaprak Sarma Yarışması ile hanımlar, kendilerine özgü yaprak sarma tarifleriyle birbirleriyle yarışarak damak çatlatan lezzetler yarattı.

Keçiören Belediyesi'nce Hanımlar Lokali'nde Yaprak Sarma Yarışması düzenlendi!

Başkent Ankara'da Keçiören Belediyesi, Ihlamur Vadisi Hanımlar Lokali'nde düzenlenen Yaprak Sarma Yarışması ile hanımları lezzetli bir yarışmaya davet etti. Etkinlik kapsamında hanımlar, kendilerine özgü yaprak sarma tarifleriyle birbirleriyle yarışarak damak çatlatan lezzetler yarattı.

f3cos2iw8aa7zqk.jpg

Damağınızda lezzet patlaması

Hanımlar Lokali'nde gerçekleşen Yaprak Sarma Yarışması, damağınıza unutulmaz bir lezzet patlaması yaşattı. Hanımların özenle hazırladığı yaprak sarmaları, lezzet ve estetik yönünden jüri üyelerini büyüledi.

f3cotx9w4aayemr.jpg

Kazananın ödülü: özgün bir tablo

Yarışmada en hızlı ve en lezzetli yaprak sarmayı hazırlayan yarışmacı, özgün bir tablo ile ödüllendirildi. Keçiören Belediyesi, kazanan yarışmacının emeklerini ve lezzetini ödüllendirerek onları tebrik etti.

Ankaralılar bu adreste buluşuyor!TIKLA INSTAGRAM SAYFAMIZI TAKİP ET

Keçiören Belediyesi resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda:

"En hızlı olan kazandı...Ihlamur Vadisi Hanımlar Lokalimizde gerçekleşen Yaprak Sarma Yarışması'nda damak çatlatan lezzetler yarıştı. Kazanan yarışmacımıza tablo hediye edildi. Katılan herkese teşekkürler... Diğer etkinliklerimizde görüşmek dileğiyle..." ifadelerine yer verdi.

f3cosqzwgaedyfo.jpg

Diğer etkinliklerde görüşmek üzere

Keçiören Belediyesi, Ihlamur Vadisi Hanımlar Lokali'nde düzenlenen Yaprak Sarma Yarışması'na katılan tüm hanımlara teşekkür etti. Etkinliğe gösterilen ilgi ve lezzet dolu yarışma anları, renkli ve keyifli bir etkinlik ortamı oluşturdu.

Keçiören Belediyesi, hanımları eğlence ve lezzet dolu etkinliklerle buluşturmaya devam edeceğinin sözünü verdi. Ihlamur Vadisi Hanımlar Lokali'nde düzenlenen Yaprak Sarma Yarışması gibi birbirinden keyifli etkinliklerde hanımları tekrar görmek dileğiyle...

Ankara ilçeleri hakkında daha fazla bilgi için ''Haberankara.com'' adresini takip edebilirsiniz.

SONRAKİ HABER