Keçiören Belediyesi Zabıta ekipleri pazar denetimlerine devam ediyor

Keçiören Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, pazar denetimlerini sürdürüyor. Ekipler, kurallara uymayan esnafa cezai işlem uyguladı.

Keçiören Belediyesi Zabıta ekipleri pazar denetimlerine devam ediyor

Keçiören Belediyesi, halkın huzuru, güvenliği ve sağlığının korunması amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Keçiören Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, pazar denetimlerine devam ediyor.

Keçiören Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, kentin düzeni, halkın huzuru, güvenliği ve sağlığını korumak amacıyla denetimlerini sürdürüyor. Keçiören Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Pazar Yerleri Uygulama Yönetmeliği kapsamında ilçe genelinde sürdürdüğü pazar denetimlerine devam ediyor. Pazar yerlerinde tezgâhların düzenini sağlamak, tartı ve etiketlerin güvenirliğini denetlemek için yoğun mesai harcayan ekipler, vatandaşlara güvenli ve huzurlu bir alışveriş ortamı sunuyor.

Keçiören Belediyesi Zabıta ekipleri pazar denetimlerine devam ediyor

VATANDAŞLARDAN GELEN TALEP VE ŞİKAYETLER DEĞERLENDİRİLİYOR

Alışveriş esnasında vatandaşlardan gelen talep ve şikâyetleri de değerlendiren ekipler, gerekli işlemleri uyguluyor. Ekipler, terazilerin tezgâh önlerinde vatandaşın görebileceği konumda olması, fiyat etiketlerindeki rakamların anlaşılır olması ve tezgâhların temizliği gibi konularda hassas davranılması için gerekli uyarılarda bulunuyor. Ekipler, etiketi bulunmayan ve kurallara uymayan esnafa ise cezai işlem uyguladı.

Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan, vatandaşların huzurlu bir şekilde pazar alışverişini yapması için denetimlerin aralıksız devam edeceğini belirtti. Özarslan, “Gerçekleştirdiğimiz denetimler sayesinde hem vatandaşımızı koruyoruz hem de pazarlarımızın belli bir düzen içerisinde kalmasını sağlıyoruz. Denetimlerimiz haftanın yedi günü devam edecek” ifadelerini kullandı.

Keçiören Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipleri denetim sırasında gören vatandaşlar ise yapılan çalışmalar karşısında memnuniyet duyduklarını söyledi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER