Keçiören Belediyesi zabıta ekipleri esnafın ve vatandaşın yanında

1 - 7 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftası etkinlikleri tüm yurtta devam ederken Keçiören Belediyesi bünyesinde çalışan zabıtalarda esnaf ziyaretinde bulundu. Zabıtalar vatandaşlara Türk Bayağı dağıttı.

Keçiören Belediyesi zabıta ekipleri esnafın ve vatandaşın yanında

Zabıta teşkilatının kuruluş yıl dönümü ve zabıta haftası etkinlikleri tüm yurt genelinde devam ederken bu kapsamda Keçiören Belediyesi zabıta ekipleri de esnaf ziyaretinde bulundu. Keçiören Belediyesi zabıtaları ilçede hizmet veren esnafı ziyaret ederken esnaf ve vatandaşların taleplerini de dinledi.

KEÇİÖREN BELEDİYESİ ZABITALARI ESNAF ZİYARETİNDE BULUNDU!

Keçiören Belediyesi zabıta ekipleri 1-7 Eylül Zabıta Haftası dolayısıyla ilçede esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Zabıta Teşkilatı’nın 198'inci kuruluş yıl dönümü ve Zabıta Haftası dolayısıyla esnafla bir araya gelen zabıta ekipleri, Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan’ın selamlarını ileterek esnaf ve vatandaşın taleplerini dinledi.

Keçiören Belediyesi zabıta ekipleri esnafın ve vatandaşın yanında

İlçe esnafına çalışmalarında kolaylıklar ve hayırlı kazançlar dileyen ekipler, esnafın her zaman yanında olduklarını ifade etti. Keçiören’in huzur ve düzeninin sağlanması için 7/24 görev yapan zabıta teşkilatı, esnaf ve vatandaşlara Türk bayrağı dağıttı.

Keçiören Belediyesi zabıta ekipleri esnafın ve vatandaşın yanında - Resim : 2

Zabıta haftası nedeniyle ziyaret edilen esnaf ve vatandaşlar belediyeyi yanlarında görmekten mutululuk duyduklarını ifade ederek ilgi ve destekleri için Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan'a teşekkürlerini ilettiler. Keçiören'in huzurunu sağlamak için çalışan zabıta ekiplerine de teşekkür edern esnaflar ziyaret kapsamında taleplerini Keçiören Belediye Başkanı Özarslan'a iletme fırsatı da elde etmiş oldular.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER