Keçiören Belediyesi yüzlerce çocuğu ücretsiz sünnet ettiriyor

Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, sosyal yardım ve destek kampanyalarına devam ederken bu kapsamda yüzlerce çocuğun ücretsiz sünnet ettirileceği açıklanmıştı. Çocuklara hediyeler dağıtıldı.

Sosyal belediyecilik anlayışı ile hizmet vermeye devam eden Keçiören Belediyesi bu kapsamda beklenen duyurusunu yayımlamış, yine yüzlerce çocuğu ücretsiz olarak sünnet ettirmişti. Yükselen enflasyon ve ağırlaşan yaşam koşulları vatandaşların belini bükerken çocuğu sünnet çağına gelen ancak ekonomik durumu olmadığı için sünnet yapamayan aileler için Keçiöeren Belediyesi devreye girdi.

KEÇİÖREN BELEDİYESİ İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERİN ÇOCUKLARINI SÜNNET ETTİRDİ!

Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan sosyal belediyecilik anlayışı ile Keçiörenli vatandaşların yanında olmaya devam ederken hem sosyal yardım programlarının kapsamını genişletmiş hem de ödenen tutarlarda artışa gitmişti. Düzenli ödenen sosyal yardımların yanı sıra bu sene beklenen sünnetlerde başladı. Keçiören Belediyesi ihtiyaç sahibi olan dar gelirli ailelerin çocuklarını ücretsiz olarak sünnet ettirmeye başladı.

Keçiören Belediyesi tarafından yapılan paylaşımda "T.C. Keçiören Belediyesi olarak yüzlerce çocuğumuzu ücretsiz sünnet ettiriyoruz. Sünnet kıyafetleri dahil çeşitli hediyeler de verdiğimiz çocuklarımıza ve ailelerine hayırlı olsun." denilerek hem çocukların ücretsiz olarak sünnet ettirildiği hem de çocuklara içerisinde sünnet kıyafetlerinin olduğu hediyelerin dağıtıldığı belirtildi. Çocuklar ve alileri dağıtılan hediyelerin ardından birlikte hatıra resmi çekildi.

Kaynak: Haberankara.com