Keçiören Belediyesi YKS tercihi yapacak gençlere danışmanlık hizmeti sağlıyor

Keçiören Belediyesi, üniversite eğitimi almak isteyen gençler için ücretsiz olarak YKS tercih desteği sağlıyor. YKS tercih desteği almak isteyen öğrenciler için detayları paylaşan Keçiören Belediyesi bir de davette bulundu.

Keçiören Belediyesi YKS tercihi yapacak gençlere danışmanlık hizmeti sağlıyor

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) üniversite eğitimi almak isteyen adaylar için Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından düzenleniyor. ÖSYM tarafından düzenlenen YKS'nin sonuçlarının açıklanması sonrası tercih süreci başlarken bu süreçte Keçiören Belediyesi de öğrencilere tercih desteği sağlıyor.

Keçiören Belediyesi bünyesinde eğitim veren Tepebaşı Kurs Merkezi, sonuçlarına göre üniversite tercihi yapacak öğrenciler için ücretsiz tercih danışmanlığı hizmetini ücretsiz olarak veriyor. Alanında uzman eğitmenler, öğrencilerle bire bir görüşme yaparak puanları, ilgi ve yetenekleri doğrultusunda en uygun üniversite tercihlerini yapmalarına yardımcı oluyor.

''ÖĞRENCİLERİMİZE DESTEKLERİMİZ ARTARAK DEVAM EDECEK''

Tercih edebilecekleri üniversiteler ve bölümlerle ilgili bilgi verilen öğrenciler, merak ettikleri konularda eğitmenlerden destek alan öğrenciler ise tercihlerine yön verebiliyor. Veliler ve öğrenciler, ücretsiz olarak sunulan tercih danışmanlık hizmeti için 0312 359 00 36, 0312 380 43 25, 0312 380 43 35 numaralı telefonları arayarak randevu alabiliyor.

Keçiören Belediyesi YKS tercihi yapacak gençlere danışmanlık hizmeti sağlıyor

Gençlerin eğitim hayatlarına destek olmaktan mutluluk duyduklarını ifade eden Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan, “Öğrencilerimizin, üniversite tercihi yapmasına yardımcı olmak amacıyla YKS tercih danışmanlığı hizmetimizle yanlarındayız.'' dedi.

Keçiören Belediyesi YKS tercihi yapacak gençlere danışmanlık hizmeti sağlıyor - Resim : 2

Uzman öğretmenlerle birlikte gençlerin ilgi, yetenek ve hedeflerini göz önünde bulundurarak onlara en uygun üniversite tercihini yapmalarında yardımcı olduklarını belirten Keçiören Belediye Başkanı Dr. Özarslan, ''Temennimiz, üniversite hayallerine bir adım daha yaklaşan gençlerimizin diledikleri üniversite ve bölüme yerleşmeleridir. Eğitime ve öğrencilerimize verdiğimiz destekler artarak devam edecek’’ ifadelerine yer verdi.

Keçiören Belediyesi YKS tercihi yapacak gençlere danışmanlık hizmeti sağlıyor - Resim : 3

4 noktada danışmanlık hizmeti verilirken bunlar da;

  • Tepebaşı Kurs Merkezi,
  • Yunus Emre Kültür Merkezi,
  • Bağlum Kedem,
  • Keçiören Belediyesi önü olmak üzere ilçedeki 4 farklı noktada kurulan YKS tercih danışma merkezleri 2 Ağustos tarihine kadar üniversite adaylarına hizmet verecek.
SONRAKİ HABER