Keçiören Belediyesi yeşil alanların üretim ve yenileme çalışmalarına devam ediyor

Keçiören Belediyesi, ilçe genelindeki birçok yeşil alanın üretim ve yenileme çalışmalarına aralıksız şekilde devam ediyor.

Keçiören Belediyesi yeşil alanların üretim ve yenileme çalışmalarına devam ediyor

Sosyal ve kültürel faaliyetlerine devam eden Keçiören Belediyesi yeşil alanların korunması kadar yenilenme çalışmalarına da ağırlık veriyor. Keçiören Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü atölyelerinde ilçe genelindeki park, bahçe ve mesire alanlarının ihtiyaçlarına yönelik üretim ve yenileme çalışmalarına aralıksız şekilde devam ediyor.

ÇALIŞMALAR KOORDİNELİ ŞEKİLDE GERÇEKLEŞİYOR

Keçiören Belediyesi yeşil alanların üretim ve yenileme çalışmalarına devam ediyor

İlçede bulunan park, bahçe ve yeşil alanlardaki çocuk oyun alanlarından, spor aletlerine, yürüyüş yollarından sosyal donatı ekipmanlarına kadar bakım, onarım ve iyileştirme çalışmalarını yapan ekipler 7/24 sahada bulunarak düzenleme gerektiren yerlerin tespitini yapıyor. Bakım ve onarım çalışması gerektiren alanları not eden ekipler atölyelerle iletişime geçerek gerekli çalışmaların yapılmasını sağlıyor. Koordineli bir şekilde çalışmalarını yürüten ekipler marangoz, kaynak, boya ve elektrik atölyelerinde birçok araç ve gereci tamir ederek tekrar kullanıma kazandırıyor. Zaman içinde yıpranıp kırılan zarar gören çöp konteynerleri, bank, korkuluk, kamelya, tabela gibi malzemeler de yenilenerek kullanıma hazır hale getiriliyor.

CİDDİ ANLAMDA TASARRUF SAĞLANIYOR

Keçiören Belediyesi yeşil alanların üretim ve yenileme çalışmalarına devam ediyor - Resim : 2

Park ve Bahçeler Müdürlüğü atölyelerinde üretilen araç, gereç ve ekipmanlar ile belediyenin ciddi tasarruf sağladığını kaydeden Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan şunları söyledi:

“Kaynakları verimli kullanmak amacıyla ekiplerimiz aralıksız çalışıyor ve üretiyor. Tamir edilip yenilenen malzeme ve ekipmanlar, tekrar hizmete sunuluyor. Böylelikle kamu kaynaklarını daha verimli ve etkin kullanarak büyük tasarruf sağlıyoruz’’

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER