Keçiören Belediyesi yeni nesil semt pazarlarının yapımına devam ediyor!

Keçiören belediyesi ilçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Keçiören halkını yeni nesil semt pazarları ile tanıştırmaya devam eden Keçiören Belediyesi'nden yeni bir açıklama geldi.

Keçiören Belediyesi yeni nesil semt pazarlarının yapımına devam ediyor!

Keçiören Belediyesi yeni nesil semt pazarlarının yapımına devam ediyor! - Başkent Ankara'nın ilçe belediyeleri birbirinden başarılı projelere imza atıyor. İlçelere olan yatırımlar devam ederken bir yanda da kent değer kazanıyor. Keçiören ilçesinde de çeşitli yatırım ve projelerini sürdüren Keçiören Belediyesi, kapalı semt pazarları yapımına devam ediyor.

Ankaralılar buradaTIKLA TAKİP ET

Keçiören Belediyesi tarafından ilçedeki Kanuni Mahallesi’ne inşa edilen yeni nesil semt pazarının yapımında sona yaklaşıldı. Temelleri Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok tarafından atılan pazar alanı, önümüzdeki günlerde hizmete sunulacak.

1-2.jpeg

KAPALI SEMT PAZARININ AÇILIŞI HAFTAYA YAPILACAK

Yeni yapılan semt pazarının ısıtma ve soğutma sistemine sahip olduğunu söyleyen Keçiören Belediye Başkanı Altınok, “Kanuni mahallemize birçok yatırım yaptık. Bunlardan biri de yeni nesil semt pazarımız. Önümüzdeki günlerde hizmete sunacağımız semt pazarımız, yaz kış vatandaşımızın da esnafımızın da dostu olacak.

1-1.jpeg

Isıtma ve soğutma sistemi sayesinde yazın terletmeyecek kışın üşütmeyecek. Pazarcılarımızın ve vatandaşımızın konforlu alışveriş yapmasını en çok düşünen belediyeyiz.” ifadelerine yer verdi.​ Pazarın haftaya açılması planlanırken hazırlıklar da hız kesmeden devam ediyor. Keçiören Belediyesi'nin de ilçeye yatırımları devam ediyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER