Keçiören Belediyesi Yeni Kreş kayıtları başlıyor

Keçiören Belediyesi sosyal, kültürel ve eğitim alanındaki çalışmalarını sürdürüyor. Keçiören Belediyesi Yeni Kreş kayıtlarının başvuru tarihleri belli oldu.

Keçiören Belediyesi Yeni Kreş kayıtları başlıyor

Keçiören Belediyesi, vatandaşların ihtiyaçlarına yönelik çalışmalarını sürdürürken, Yeni Kreş kayıtlarının başladığını duyurdu.

Keçiören Belediyesi, vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik faaliyetler gerçekleştiriyor. Keçiören Belediyesinin yeni açacağı kreşte başvuru tarihleri belli oldu. Eğitim alanındaki çalışmalarıyla da sık sık gündeme gelen Keçiören Belediyesi, eski adı Twitter olan X hesabı üzerinden bir paylaşımda bulundu. "Yeni Kreşimizin kayıtları başlıyor!" başlıklı paylaşım ile Yeni Kreşin başvuru tarihlerine ilişkin bilgi verildi. Yeni Kreşe başvuru yapabilmek için bazı şartlar gerekiyor. Bu şartlara uyulmaması durumunda kayıt yapılamıyor.

YENİ KREŞE BAŞVURU TARİHLERİ NE ZAMAN?

Keçiören Belediyesinin X hesabındaki paylaşımda şu ifadeler yer aldı:

"8-19 Temmuz 2024 tarihleri arasında Yeni Kreşimizin kayıtları başlıyor!

1 Ağustos 2024 tarihi itibarıyla 36-66 ay arası (36 ayını doldurmuş olması, 66 ayını doldurmamış olması şartıyla) çocuklarımızın kayıt işlemini gerçekleştiriyoruz."

Keçiören Belediyesi Yeni Kreş kayıtları başlıyor

Yeni Kreşe başvuru, 8-19 Temmuz 2024 tarihleri arasında yapılacak. Yeni Kreşe başvuru kayıtlarını ayrıntılı öğrenmek isteyen vatandaşlar, Keçiören Belediyesinin resmi internet sayfasını ziyaret edebilir ve daha fazla bilgi sahibi olabilir.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER