Keçiören Belediyesi yeni dönem konservatuvar kayıtları için zaman daralıyor

Keçiören'de müzik ile ilgilenen vatandaşları yakından ilgilendiren konservatuvar kayıt süreci ile ilgili az bir süre kaldığı öğrenildi. 9 farklı branşta uzman isimlerden müzik eğitimi almak isteyen vatandaşlar için son kayıt tarihi 27 Eylül.

Keçiören Belediyesi yeni dönem konservatuvar kayıtları sürüyor

Keçiören Belediyesi sanata gönül vermiş ve bu alanda kendine yeni birikimler katmak isteyenler için Konservatuvar eğitimi verecek. Yüzlerce kişinin müzik eğitimi aldığı bu kurslarda 2024-2025 dönemi için kayıtlar alınmaya başlandı.

Keçiören Belediyesi yeni dönem konservatuvar kayıtları için zaman daralıyor

9 FARKLI BRANŞTA EĞİTİM ALMA İMKANI

Konservatuvarda gitar, kanun, bağlama, ut, keman, piyano eğitimlerinin yanı sıra çocuk korosu, Türk Halk Müziği korosu, Türk Sanat Müziği korosu eğitimi veriliyor. Bu önemli fırsattan yararlanmak isteyen vatandaşların Yunus Emre Kültür Merkezine gitmesi ve yüz yüze kayıt yaptırması gerekiyor.

Katılımda bir yaş sınırlandırması yapılmazken her yaştan Keçiörenli bireyler ilgi duyduğu branşta eğitim almak için kayıt yaptırabilecek.

Keçiören Belediyesi yeni dönem konservatuvar kayıtları için zaman daralıyor - Resim : 2

KENDİLERİNİ KANITLAMA FIRSATI

Keçiören Belediyesi Konservatuvarlarında eğitim alan vatandaşlar enstrüman çalma ve koro becerileri kazandıktan sonra düzenlenecek kültürel etkinliklerde sahne performansı sergileme fırsatına sahip olacak.

Bu önemli kurs fırsatından yararlanmak isteyen vatandaşların acele etmesi gerekiyor. Kayıtların 3 gün sonra 27 Eylül tarihinde sona ereceği öğrenildi. Kayıt sürecinin tamamlanması ile birlikte konservatuvar eğitimleri Yunus Emre Kültür Merkezinde verilmeye başlanacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER