Keçiören Belediyesi Yaza Merhaba Konserleri devam ediyor

Keçiören Belediyesi, sıcak yaz akşamlarını değerlendirmek isteyen ilçe halkı için çeşitli etkinlikler düzenliyor. Yaza Merhaba konserleri ile kulakların pasını silmeye devam ediyor.

Keçiören Belediyesi Yaza Merhaba Konserleri devam ediyor

Keçiören Belediyesi, ilçede çeşitli etkinlikler düzenlemeye ve bu etkinlikleri de duyurmaya devam ediyor. Keçiören Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliklere ilgi devam ederken yaz aylarına özel olarak 'Yaza Merhaba Konserleri' de düzenlemeye devam ediyor.

Keçiören Belediyesi tarafından düzenlenen Yaza Merhaba Konserleri yaz akşamlarını eğlenceli hale getirmeye devam ederken konserler de her hafta farklı bir parkta düzenleniyor.

KEÇİÖREN BELEDİYESİ YAZA MERHABA KONSERLERİNDE EĞLENCE HİÇ BİTMİYOR

Keçiören Belediyesi tarafından organize edilen ve her hafta ilçenin farklı parklarında düzenlenen Yaza Merhaba Konserleri’nin son durağı Kartaltepe Kent Ormanı oldu. Doğayla baş başa vakit geçirmek isteyen piknikçiler keyifli anlar yaşarken, çocuklar ve aileler doyasıya eğlendi.

Keçiören Belediyesi Yaza Merhaba Konserleri devam ediyor

Piknik sonrası halaylar çekilirken doyasıya eğlence de piknikçilerin kameraları ile kayıt altına alındı. Hem piknik yapan hem de eğlenceli konsere tanıklık eden aileler, halaylar çekerek eğlenceli bir yaz akşamı yaşadı. Başından sonuna eğlencenin devam ettiği konserlere ilgi yoğunken Kartaltepe Kent Ormanı Mesire Alanı’na kurulan platformda sahne alan genç müzisyenler, doğanın keyfini çıkaran vatandaşların kulaklarının pasını sildi.

SONRAKİ HABER