Keçiören Belediyesi vatandaşlara çöp bırakma saati uyarısı yaptı

Kent hayatında yaşayanlar için çöp toplama sistemi büyük bir önem taşıyor. Çöplerin sadece bir kaç gün toplanmaması büyük krizler yaşanmasına sebebiyet veriyor.

Keçiören Belediyesi vatandaşlara çöp bırakma saati uyarısı yaptı

Ankara'nın Keçiören ilçesinde vatandaşların sıkıntılı anlar ile karşı karşıya kalmaması için bir hatırlatma paylaşımı yapıldı. Belediyeden yapılan paylaşımda belediye olarak çöplerin fazla beklemesi adına bırakılması en uygun zaman dilimi söylendi.

ÇÖPLERİN BU SAATLERDE ATILMASI İSTENDİ

Keçiören Belediyesinin sosyal medya hesaplarında konu ile ilgili şu ifadeler yer aldı;

"Kötü koku ve görüntü kirliliğinin oluşmaması, cadde ve sokaklarımızın temiz kalması adına gösterdiğiniz hassasiyet için teşekkür ederiz.20.00- 22.00 saatleri arasında çöplerinizi dışarı çıkarabilirsiniz"

Keçiören Belediyesi söz konusu açıklamada temiz bir ilçe için çalışmalara devam edeceklerini ifade etti. İlçe halkı da bu konudaki çalışmaları büyük bir dikkatle takibini sürdürüyor.

Keçiören Belediyesi vatandaşlara çöp bırakma saati uyarısı yaptı

UYGUN ZAMANLAMA İSTENMEYEN DURUMLARA ENGEL OLUYOR

Gün içinde vatandaşlar belirtilen saat aralığı haricinde bir saatte çöp attığında diğer insanlar durumdan rahatsız olabiliyor. Saatlerce alınmayı bekleyen çöpler pis koku oluşturduğu gibi hastalık yayılma gibi bir ihtimali de doğuruyor.

Bir milyona yakın insanın yaşadığı Keçiören'de vatandaşların bu çağrıya uyması bekleniyor. Keçiören sakinlerinin belediye tarafından işaret edilen saatlerde çöp dökmesi kendileri ve toplumsal rahatlık açısından büyük önem taşıyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER