Keçiören Belediyesi Üretici Pazarlarında vatandaş doğrudan çiftçiyle buluşuyor

Keçiören Belediyesi, gıda fiyatlarındaki pahalılık nedeniyle sıkıntı yaşayan vatandaşı doğrudan çiftçiyle buluşturmak üzere ilçede Üretici Pazarları kuruyor.

Keçiören Belediyesi Üretici Pazarlarında vatandaş doğrudan çiftçiyle buluşuyor

Keçiören Belediyesi ilçedeki vatandaşlar için çeşitli çalışmalara imza atıyor. İlçede ikamet eden vatandaşların hayat pahalılığı nedeniyle alışveriş bütçelerinden kısmamaları ve üreticilere de destek olmak amacıyla Üretici Pazarları projesini hayata geçiren Keçiören Belediyesi, projeye dair bilgiler verdi.

Keçiören Belediyesi, gıda fiyatlarındaki pahalılık nedeniyle sıkıntı yaşayan vatandaşı doğrudan çiftçiyle buluşturmak üzere ilçede üretici pazarları kurmaya başladı.

KEÇİÖRENLİLER BU PAZARDA DİREKT ÜRETİCİ İLE BULUŞUYOR

Keçiören’in farklı noktalarında haftada 3 gün kurulan üretici pazarlarıyla vatandaşlar çiftçinin ürettiği ürünlere aracısız olarak daha uygun fiyatlara ulaşabiliyor.

Keçiören Belediyesi Üretici Pazarlarında vatandaş doğrudan çiftçiyle buluşuyor

Hem üreticilerin gelir elde etmesini hem de vatandaşın uygun fiyata alışveriş yapabilmesini sağladıklarını belirten Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan, “Çiftçilerimizin yıl boyunca emek vererek ürettiği ürünler değer bulsun, vatandaşımız da daha uygun fiyata taze sebze ve meyve tüketsin istiyoruz” değerlendirmesinde bulundu.

Keçiören Belediyesi Üretici Pazarlarında vatandaş doğrudan çiftçiyle buluşuyor - Resim : 2

  • Pazartesi günleri Aktepe Demokrasi Semt Pazarı,
  • Salı günleri Fatih Semt Pazarı,
  • Cumartesi günleri de İncirli Semt Pazarı’nda yerlerini alan üreticiler ürünlerini satışa çıkarırken birçok ürünün yer aldığı Üretici Pazarları üreticinin tarladan topladığı ürününü direkt alıcısı ile buluşmasına vesile olmaya devam ediyor.
SONRAKİ HABER