Keçiören Belediyesi Ücretsiz Çocuk Atölyeleri’ne kayıtlar başlıyor

Keçiören Belediyesi, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı duyurusunda Ücretsiz Çocuk Atölyeleri için kayıtların başlayacağını açıkladı. Sürece ilişkin detaylar belli oldu.

Keçiören Belediyesi Ücretsiz Çocuk Atölyeleri’ne kayıtlar başlıyor

Keçiören Belediyesi Çocuk Eğitim Merkezi Atölyelerine kayıt yaptırmak isteyenler için randevu alma süreci başladı. Belediye, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımında kayıtların 23 – 25 Eylül tarihleri arasında alınacağını duyurdu.

2024 – 2025 eğitim öğretim yılı dönem çocuk merkezi atölyelerine kayıt programı duyuruldu. Buna göre 20 – 21 – 22 Eylül tarihlerinde randevu alınacağını asıl kayıt tarihlerinin de 23 – 24 – 25 Eylül’de olacağı belirtildi.

BELEDİYE DUYURDU

Konuya ilişkin Keçiören Belediyesi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımında ücretsiz çocuk atölyelerine kayıtların başlayacağı ifade edildi. Kayıtların Çocuk Eğitim Merkezi’nden alınacağının belirtildiği duyuruda kurs bilgileri şu şekilde:

“Drama, İngilizce, Hızlı Okuma, Okul Öncesi, Oyun, Resim, Robotik Kodlama, Satranç, Tasarım ve Zeka Oyunları”

Keçiören Belediyesi Ücretsiz Çocuk Atölyeleri’ne kayıtlar başlıyor

ONLİNE RANDEVU ALMAK GEREKİYOR

İlgilenen velilerin ilk olarak belirtilen adres üzerinden online randevu almaları ve daha sonra randevu tarihi / saatinde görüşmeye gitmeleri gerekmektedir. Detaylı bilgi için 361 0 100 numaralı telefon üzerinden ulaşım sağlayabilirsiniz.

KİMLİK GEREKİYOR

Kayıt görüşmesi için randevu almak isteyenlerin Keçiören Belediyesi’nin web sitesi üzerinden işlem yapabilecekleri ifade edildi. Kayıt görüşmesine gidilirken, çocuğun ve anne/babanın kimliğinin yanında olması gerekiyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER