Keçiören Belediyesi Ücretsiz Çocuk Atölyeleri düzenleyecek

Keçiören Belediyesi küçük yaş gruplarından gelişim çağındaki bireylere kadar geniş bir yelpazeye eğitim vermeye devam ediyor. Konu ile ilgili belediyeden yapılan son paylaşımda Çocuk Eğitim Merkezinde verilecek eğitimlerin başlama va kayıt işlemleri hakkında bilgiler verildi.

Keçiören Belediyesi Ücretsiz Çocuk Atölyeleri düzenleyecek

Her geçen süre hayatlarının ilk yıllarında olan miniklerin eğitiminin ne kadar önemli olduğu daha çok gözler önüne seriliyor. Keçiören Belediyesi bu konu hakkında gerçekleştirdiği programlar ile ilçedeki ailelerin her hangi bir masrafa girmeden gerekli eğitimi almasını sağlıyor.

RANDEVU VE KURS BAŞLAMA TARİHİ DUYURULDU

Bu noktada Keçiören Belediyesi resmi sosyal medya hesapları üzerinden ilerleyen günlerde başlayacak Çocuk Eğitim Merkezleri hakkında bir paylaşımda bulundu. Anne babaların bilgi sahibi olması için yapılan duyuru paylaşımında "Çocuk Eğitim Merkezi (ÇEM) ücretsiz atölye kayıtlarımız 23 Eylül 2024 tarihinde başlayacaktır ve kayıtlar yüz yüze yapılacaktır. Kayıt için 20 Eylül 2024 tarihinde saat 11.00'da sosyal medya hesaplarımızdan randevu linki paylaşılacaktır." denildi.

Keçiören Belediyesi Ücretsiz Çocuk Atölyeleri düzenleyecek

Aileler çocuklarının yaş durumuna göre Drama, İngilizce, Hızlı Okuma, Okul Öncesi, Oyun, Resim, Robotik Kodlama, Satranç, Tasarım ve Zeka oyunları kurslarına çocuklarını gönderebilecek.

KAYIT RANDEVU ALMA İŞLEMLERİ YARIN BAŞLIYOR

Keçiören Belediyesi kayıtları Çocuk Eğitim Merkezinden alacak. Yarından itibaren aileler kayıt için randevu oluşturabilecek. Verilecek link ile kayıt işlemini tamamlayan aileler Pazartesi gününden itibaren çocuklarını eğitime bırakabilecek. Keçiören Belediyesinin Çocuk Eğitim Merkezinde görevlendirdiği kişiler çocuklara eğitim verecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER