Keçiören Belediyesi tercih sürecinde öğrencilere yardımcı olacak

Keçiören Belediyesi YKS tercih sürecinde öğrencilere yardımcı olacak. Bu kapsamda ilçedeki Tepebaşı Kurs Merkezi’nde öğrencilere rehberlik hizmeti verilecek.

Keçiören Belediyesi tercih sürecinde öğrencilere yardımcı olacak

Sosyal, kültürel ve eğitim alanındaki faaliyetlerine devam eden Keçiören Belediyesi bu konudaki çalışmalarına devam ediyor. Belediye başkanı Dr. Mesut Özarslan’ın öncülüğünde Keçiören Belediyesi ilçede eğitim ve öğretimin öncelikli hale getirildiği bir ortam yaratmak adına çeşitli faaliyetler yürütüyor. Bu kapsamda Keçiören Belediyesi, YKS tercih sürecinde öğrencilere destek olmak için Tepebaşı Mahallesi’ndeki kurs merkezi ile hizmete sokuyor.

Keçiören Belediyesi Tepebaşı Kurs Merkezi’nde, YKS tercih döneminde kafası karışan, istediği üniversiteye girmek isteyen, taban ve tavan puanları hakkında detaylı bilgiye ulaşmayı amaçlayan ve yeni bir yol haritası edinme gayesi taşıyan öğrencilere rehberlik hizmeti ile yardımcı olacak.

TEPEBAŞI KURS MERKEZİ ÖĞRENCİLERE YARDIMCI OLACAK

Keçiören Belediyesi tercih sürecinde öğrencilere yardımcı olacak

Keçiören Belediyesi tarafından Tepebaşı Kurs Merkezi’nde YKS tercih süreci 25 Temmuz’da başladı. Belediye tercih yapmak isteyen vatandaşları randevu alarak merkezlerine beklediklerini ifade etti. Keçiören Belediyesi YKS tercih sürecinde hizmet verecek Tepebaşı Kurs Merkezi’ne yönelik detayları sosyal medya hesapları üzerinden paylaştı. Belediyenin paylaşımında şu ifadeler kullanıldı:

“Tepebaşı Kurs Merkezi’nde YKS tercih süreci başlıyor. Tercih yapmak isteyen vatandaşlarımızı randevu alarak merkezimize bekliyoruz.

Randevu için irtibat numaralarımız:

0312 359 00 36

0312 380 43 25

0312 380 43 35

📍Tepebaşı Mahallesi Fatih Caddesi No:127

📅 25 Temmuz- 2 Ağustos”

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER