Keçiören Belediyesi temiz sokak sloganıyla 51 mahallede çalışma başlattı

Keçiören Belediyesi ilçedeki çalışmalarına devam ediyor. İlçede kapsamlı bir temizlik çalışması başlatan Keçiören Belediyesi, temiz sokak sloganıyla mahalle temizliğine başladı.

Keçiören Belediyesi temiz sokak sloganıyla 51 mahallede çalışma başlattı

Keçiören Belediyesi ilçede ihtiyaç dahilinde çeşitli çalışmalar yürütüyor. Keçiören ilçesinde kapsamlı bir temizlik çalışması başlatan Keçiören Belediyesi, ''Temiz Sokak'' sloganı ile hareket ettiğini duyurdu.

Keçiören Belediyesi’nin Temiz Sokak sloganıyla 51 mahallede başlattığı temizlik çalışmalarının da hız kesmeden devam ettiği ifade edildi.

KEÇİÖREN'DE 51 MAHALLE TEMİZ SOKAK SLOGANIYLA YIKANIYOR

Keçiören'de tüm sokaklar belirlenen programa göre önce süpürülerek ardından yıkanıyor. İlçedeki çöp bırakma noktaları ise özel solüsyonla dezenfekte ediliyor.

Keçiören Belediyesi temiz sokak sloganıyla 51 mahallede çalışma başlattı

Hava sıcaklığına bağlı oluşması muhtemel kötü kokunun önüne geçmek ve görüntü kirliliğini ortadan kaldırmak için yürütülen çalışmalar, vatandaşlar tarafından takip edilirken Ankara'nın nüfus yoğunluğu en fazla olan ilçelerinden Keçiören’de, sokaklar ve sosyal donatı alanları yıkanarak temizleniyor.

Keçiören Belediyesi temiz sokak sloganıyla 51 mahallede çalışma başlattı - Resim : 2

Keçiören Belediyesi, mahalle muhtarlarıyla koordineli olarak gerçekleştirilen çalışmaları her bir mahalle için kurulan temizlik ekiplerince yürütüyor. Ekipler, bir yandan tankerlerle sokakları yıkıyor bir yandan da çöp bırakma noktalarını özel solüsyonla dezenfekte ediyor. İlçedeki temizlik atağı hakkında bilgiler verilmeye devam ederken mahalle muhtarlarının iletişime geçmeleri halinde ilçede temizlik yapılması gerek noktalar belirleniyor.

SONRAKİ HABER