Keçiören Belediyesi Taha Akgül Karakucak Güreşleri heyecanı bugün başlıyor

1. Geleneksel Taha Akgül Karakucak Güreşleri, Keçiören Belediyesi tarafından düzenlenecek. Keçiören Belediyesinin ev sahipliğinde yapılacak olan müsabakalarda heyecan bugün başlıyor olacak.

Keçiören Belediyesi Taha Akgül Karakucak Güreşleri heyecanı bugün başlıyor

Türkiye, çeşitli spor dallarında birbirinden farklı organizasyonlara ev sahipliği yapıyor. Bu çerçevede sporu ve sporcuları da her daim destekleyeceğini ifade eden Keçiören Belediyesi de yeni bir etkinliğin kapılarını aralayacağını duyurdu.

Keçiören Belediyesi, pek çok spor faaliyetine ev sahipliği yaparken b u kez belediyenin ev sahipliğinde Taha Akgül Karakucak Güreşleri'nin düzenleneceği ifade edildi. Olimpiyat şampiyonu ve milli güreşçi Taha Akgül adına ilk defa bir güreş müsabakası düzenleyecek olan Keçiören Belediyesi, müsabaka heyecanının 24 Ağustos Cumartesi günü başlayacağını duyurdu.

ANKARA KEÇİÖREN'DE TAHA AKGÜL KARAKUCAK GÜREŞLERİ DÜZENLENECEK

Keçiören Belediyesinin Bağlum Spor Güreş Takımı'nı kurduklarını belirten Keçiören Belediye Başkanı Özarslan, Keçiören Belediyesi olarak bu organizasyonla, Taha Akgül Karakucak Güreşleri'ni Başkent Ankara'ya kazandıracaklarını ifade etti. 24 Ağustos Cumartesi ve 25 Ağustos Pazar 2024 tarihleri arasında Ankara'da gerçekleştirilecek 1. Geleneksel Taha Akgül Karakucak Güreşleri 3 kategoride düzenlenecek.

Keçiören Belediyesi Taha Akgül Karakucak Güreşleri heyecanı bugün başlıyor

Yıldızlar, Gençler ve Büyükler şeklinde yapılacak müsabakalara Keçiören Belediyesi ''Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Keçiören Belediyesi iş birliğinde organize edilen Cumhuriyet tarihinin en büyük Karakucak Güreşleri Organizasyonu, "Keçiören Belediyesi Taha Akgül Karakucak Güreşleri" Keçiören Bağlum Stadyumu’nda 24-25 Ağustos 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.'' ifadeleri ile duyuru yaparak davette bulundu. Hisar Mahallesi, Mevlüt Gürbüz Caddesi, Bağlum-Keçiören adresinde Keçiören Bağlum Stadyumu'nda 24-25 Ağustos 2024 tarihlerinde saat 11.00'de düzenlenecek olan müsabakaları vatandaşlar da izleyebilecek.

SONRAKİ HABER