Keçiören Belediyesi sünnet ettirdiği çocukları dijital hayvanat bahçesine götürdü

Ankara'nın Keçiören ilçesinde yıllardır gerçekleştirilen ücretsiz toplu sünnet şöleni bu senede yapıldı. Belediye tarafından sünnet ettirilen çocuklar dijital hayvanat bahçesini gezmeye götürüldü.

Keçiören Belediyesi'nden sünnet edilen çocuklara dijital hayvanat bahçesi gezisi

Keçiören ilçesinde bugün özel bir an yaşandı. Keçiören Belediyesi tarafından sünnet ettirilen küçük erkek çocuklar için şölen düzenlendi. Şölene Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan'da katıldı.

AİLELER BELEDİYE BİNASI ÖNÜNDE TOPLANDI

Şölende sünnetliklerini giyen küçük çocuklar ve aileleri ile yakından ilgilenen Başkan Özarslan onların eğlencelerine ortak oldu. Keçiören Belediye Binası önünde toplanan aileler Belediye Başkanı Mesut Özarslan ve ilgililer tarafından Ankara Büyükşehir Belediyesi Dijital Hayvanat Bahçesini gezmeye uğurladı.

Keçiören Belediyesi sünnet ettirdiği çocukları dijital hayvanat bahçesine götürdü

Başkan Özarslan "Çocuklarımızın yüzlerindeki mutluluk ve heyecan, bizler için en büyük motivasyon kaynağı. Onların bu özel günlerinde sevinçlerine ortak olmaktan gurur duyuyoruz. Keçiören’de her bir evladımızın yüzü gülsün diye çalışmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Keçiören Belediyesi sünnet ettirdiği çocukları dijital hayvanat bahçesine götürdü - Resim : 2

DİJİTAL HAYVANAT BAHÇESİNDE CANLILARI TEKNOLOJİYLE GÖRDÜLER

Çocuklar insanlara hayvanlar dünyasını yakından tanıtmak ve tanıtırken bunu teknoloji yoluyla yapmak amacıyla kurulan Dijital Hayvanat Bahçesinde eğlenceli anlar geçirdi. Arkadaşları ile oyunlar oynayan ve renkli vakit geçiren çocuklar unutulmaz bir gün yaşamalarının ardından yeniden evlerine döndü. Belediye tarafından çocuklara yönelik yeni etkinlikler yapılması bekleniyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER