Keçiören Belediyesi sosyal yardım projeleri ile vatandaşın yüzünü güldürüyor

Keçiören Belediyesi’nin tarladan sofraya uzanan sosyal yardım projesi, ihtiyaç sahibi ailelerin yüzünü güldürüyor. Belediyeye ait bostan ve meyve bahçelerinden elde edilen sebze ve meyveler, görevliler tarafından paketlenerek ilçede yaşayan düşük gelirli ailelere dağıtılıyor.

Keçiören Belediyesi sosyal yardım projeleri ile vatandaşın yüzünü güldürüyor

Keçiören Belediyesi, ilçedeki ihtiyaç sahibi vatandaşlara olan desteklerini sürdürmek üzere yeni projelere imza atmaya devam ediyor. Tarladan sofraya uzanan sosyal yardım projesi ile ihtiyaç sahibi ailelere destek olan Keçiören Belediyesine ait bostan ve meyve bahçelerinden elde edilen sebze ve meyveler, düşük gelirli ailelere dağıtılıyor.

Ekonomik sıkıntılar nedeniyle tarımsal ürünlere ulaşmakta zorlanan vatandaşların ihtiyaçlarını kendi ürettikleri sebze ve meyvelerle karşıladıklarını kaydeden Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan, konu hakkında önemli bir değerlendirme yaptı.

HEM ÇİFTÇİ HEM DE VATANDAŞ DESTEKLENİYOR

Tarımsal üretimi teşvik etmek için geçtiğimiz aylarda ilçedeki 410 çiftçiye 205 bin adet ücretsiz domates, biber ve salatalık fidesi dağıtan Keçiören Belediye Başkanı Dr. Özarslan, “İnsan odaklı sosyal belediyecilik anlayışımızı her alanda sürdürmeye devam ediyoruz. Bir yandan çiftçilerimizi üretime teşvik etmek için ücretsiz fide desteği verdik, bir yandan da belediyemiz bünyesinde yaptığımız üretimle ihtiyaç sahibi ailelerimizin taze sebze ve meyveye ulaşmasını sağladık” ifadelerine yer verdi.

Keçiören Belediyesi’nin kurduğu bostanda 27 türde, 21 bin 297 adet sebze fidesi bulunurken hasadı yapılan bu sebze ve meyveler de ihtiyaç sahiplerine dağıtılmaya devam ediyor.

SONRAKİ HABER