Keçiören Belediyesi sokak hayvanları için Mama Üretim Tesisi açacak

Keçiören Belediyesi, sokak hayvanları rehabilitasyon merkezi içerisinde faaliyetleri sürdürecek bir mama tesisi açılışı gerçekleştirecek. Söz konusu merkezin günlük 1 ton üretim kapasitesine sahip olması planlanıyor.

Keçiören Belediyesi sokak hayvanları için Mama Üretim Tesisi açacak

Sokak hayvanları konusu ile ilgili Ankara genelinde yerel yönetimler kendi içlerinde çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Ankara'nın Keçiören ilçesinde de belediye projelerini hayata geçirmeye devam ediyor.

"HER CANLININ YAŞAM HAKKINI KORUMA ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK"

Bu kapsamda Keçiören Belediyesi bugün bir tesis açılışı gerçekleştireceğini duyurdu. Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan'da yapılacak açılışa tüm vatandaşları davet etti. Sokak hayvanları konusunda toplumsal farkındalığı artırmanın herkesin ortak sorumluluğu olduğunu ifade eden Başkan Özarslan "Bu bilinçle, sokaklarımızı paylaşan her canlının yaşam hakkını korumaya yönelik çalışmalarımız devam edecektir. Ayrıca, can dostlarımıza hizmet veren Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezimize ek olarak, 25 dönümlük Doğal Yaşam Alanı çalışmalarımızı da hızla tamamlayacağız" dedi.

Keçiören Belediyesi sokak hayvanları için Mama Üretim Tesisi açacak

"HAYVAN DOSTU BİR KEÇİÖREN"

Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan "Hep birlikte, daha yaşanabilir ve hayvan dostu bir Keçiören için çalışmaya devam edeceğiz" diyerek bu konuda çalışmalarının süreceğine dikkat çekti. Karşıyaka mahallesinde açılacak Mama Üretim Tesisi ile hayvanların beslenmelerine destek olması amaçlanıyor. Sokak hayvanları konusunun ise gündemde yer etmeye devam etmesi bekleniyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER