Keçiören Belediyesi sinek, larva ve haşere ile mücadele çalışmalarına başladı

Havaların ısınması ile beraber belediyeler tarafından haşerelerle mücadele dönemi de başladı. Sinek, larva ve haşere ile mücadele çalışmalarına başlayan Keçiören Belediyesi de ilçe halkının sağlığı ve huzuru için çalışmaların aralıksız olarak devam edeceğini açıkladı.

Keçiören Belediyesi sinek, larva ve haşere ile mücadele çalışmalarına başladı

Keçiören Belediyesi, havaların ısınması ile beraber vatandaşların konforu ve sağlığı için ilçede kapsamlı bir temizlik çalışması başlatıldığını duyurdu. Keçiören Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilçenin dört bir yanında sinek, larva ve haşere ile mücadele çalışmalarını başlattı.

Keçiören ilçe sınırları içerisinde bulunan tüm mahallelerde, periyodik olarak yapılan ilaçlama çalışmalarına başlandığı ifade edilirken Keçiören Belediyesi başlatılan temizlik atağına ilişkin bilgiler verdi.

KEÇİÖREN'DE İLAÇLAMA ÇALIŞMALARINA HIZ VERİLDİ

Yaz aylarının yaklaşması ile beraber sinek ve haşerelerin çoğalma riskine karşın ilaçlama çalışmalarını sürdüren Keçiören Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’ne ekipler, sağlıklı ve temiz bir çevrede vatandaşların yaşam kalitesini artırmayı hedefliyor.

Keçiören Belediyesi sinek, larva ve haşere ile mücadele çalışmalarına başladı

Keçiören Belediyesi 4 araç üstü atomizer ve çok sayıda personel ile zararlı haşerelere karşı sokak sokak ilaçlama çalışmalarına devam ederken Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ise ilçedeki sosyal yaşam alanlarını ve parklarda ilaçlama çalışması yürütüyor.

Keçiören Belediyesi sinek, larva ve haşere ile mücadele çalışmalarına başladı - Resim : 2

Daha temiz, sağlıklı ve yaşanabilir bir Keçiören için çalışmaların devam edeceğini kaydeden Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan, ‘’Vatandaşlarımızın sağlığı ve huzuru için cadde, sokak ve parklarda gerçekleştirilen ilaçlama çalışmaları ekiplerimiz tarafından büyük bir titizlikle düzenli olarak yapılmaya devam edecektir'' dedi. Vatandaşların konforu ve sağlığı gözetilerek saat 22.00'de başlayan ilaçlama çalışmalarının sabah saatlerine kadar devam ettiği ifade edildi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER