Keçiören Belediyesi sağlık ocakları ve camilere temizlik hizmeti veriyor

Sokakların temiz tutulması kadar insanların sık sık toplu olarak bulunduğu yerlerde de bakım hizmetleri veriliyor. Bu konuda Keçiören Belediyesi yapılan faaliyetler ile ilgili vatandaşları bilgilendirmeye devam ediyor.

Keçiören Belediyesi sağlık ocakları ve camilere temizlik hizmeti veriyor

Her gün binlerce insan kamusal alanlara giderek o yerlerde verilen hizmetlerden yararlanıyor. Bu yerlerde çok fazla insan sirkülasyonu olması temizlik ve hijyen konusunun ne kadar önemli olduğunu akıllara getiriyor.

Keçiören Belediyesi sağlık ocakları ve camilere temizlik hizmeti veriyor

"RUTİN TEMİZLİK ÇALIŞMALARIMIZI AKSATMADAN YÜRÜTÜYORUZ"

Vatandaşlarının hizmetlerden yararlanmak için gittiği bu alanların istenildiği gibi olması adına temizleme yapan Keçiören Belediyesi aile sağlık ocakları ve camilerde faaliyetlerinin sürdüğünü bildirdi.

Keçiören Belediyesi, bünyesindeki ekiplerin Abdullah Pazarbaşı Aile sağlığı merkezi ve Hz. Hamza camisinin iç ve dışlarında temizlik yaptığından bahsetti. Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan'da "Toplu kullanım alanlarımızdan ibadethane ve sağlık kuruluşlarımızın temizliğine özen gösteriyoruz. Vatandaşımızın daha hijyenik koşullarda sağlık hizmetine ulaşmaları ve ibadet etmeleri için rutin temizlik çalışmalarımızı aksatmadan sürdürüyoruz" ifadelerini kullandı.

Keçiören Belediyesi sağlık ocakları ve camilere temizlik hizmeti veriyor - Resim : 2

BAŞKENTİN EN KALABALIK İKİNCİ İLÇESİ

Ankara'nın en kalabalık 2. ilçesi olan Keçiören'de 1 milyona yakın insan ikamet ediyor. Bu nedenle Keçiören Belediyesi düzenli olarak temizleme faaliyetlerini devam ettirerek olumsuz tablolar oluşmamasını amaçlıyor. Keçiörenli vatandaşlarda temizliğin kendileri için önemli olduğunu ifade ederek çalışmaları yakından takip ediyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER