Keçiören Belediyesi personellerine eğitim vermeyi sürdürüyor

Keçiören Belediye yönetimi bünyesindeki personellerinin daha iyi hizmet vermesi adına onlara yönelik eğitim programları gerçekleştiriyor. Programlar ile personellerin vatandaş odaklı hizmet anlayışı benimsemesi hedefleniyor.

Keçiören Belediyesi personellerine eğitim vermeyi sürdürüyor

Yerel yönetimler hizmet verdikleri vatandaşlarla doğrudan doğruya temas içine girmelerinden dolayı kendilerini geliştirme ve yenileme gibi bir zorunlulukla karşı karşıya bulunuyor. Bu konuda hizmetlerin güncellenmesi kadar personellerin de kendini geliştirmesi önem arz ediyor.

Ankara'nın kapsamı büyük belediyelerinden Keçiören Belediyesi de bu kapsamda personellerini daha donanımlı hale getirmek adına kurum içi eğitimler veriyor. Keçiören Belediyesinin personelleri ve bürokratlarının katıldığı eğitimde alanında uzman isimler personellere önemli bilgi veriyor.

Keçiören Belediyesi personellerine eğitim vermeyi sürdürüyor

BAŞKAN ÖZARSLAN EĞİTİMİN ÖNEMİN VURGU YAPTI

Keçiören Belediyesi 4737 Sayılı Kamu İhale Kanunu ve 4735 Sayılı Kamu İhale Sözleşmeleri Kanunu, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu, 5393 sayılı Belediye Kanunu’nun 49. maddesine tabi görev yapan personelin disiplin iş ve işlemlerine yönelik kurum içi eğitimler verdiklerini belirtti.

Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan'da yönetim olarak mesai arkadaşlarına yönelik düzenlenen eğitimden bahsetti. Başkan Özarslan "Keçiören’de yapılan tüm projelerin temeline doğru ve dürüst hizmet anlayışını koyduk. Düzenlediğimiz eğitimler, mesai arkadaşlarımıza bilinçli hizmet vermesi açısından büyük katkı sağlıyor" dedi.

Çeşitli dönemlerde Keçiören Belediyesinin benzer eğitimler vermesine devam etmesi bekleniyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER