Keçiören Belediyesi okulların hijyen ve temizlik ihtiyacını karşılıyor

Geçtiğimiz günlerde Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan Temiz Okul, Sağlıklı Gelecek projesine bir katılımda Keçiören Belediyesinden geldi. Belediye Başkanı Mesut Özarslan okullarda temizlik çalışmaları gerçekleştirdiklerini söyledi.

Keçiören Belediyesi okulların hijyen ve temizlik ihtiyacını karşılıyor

Okullarda temizleme sıkıntısının baş göstermesinin ardından Ankara Büyükşehir Belediyesi kolları sıvamıştı. ABB Başkanı Mansur Yavaş başlattıkları projeye başvuran okullara temizlik konusunda destek vereceklerini duyurmuştu.

"HEMŞEHRİLERİMİZ EMREDECEK, BİZ YAPACAĞIZ"

Bu kapsamda Keçiören Belediyesi de başlatılan projeye kendilerinin de katıldıklarını duyurdu. Konu ile ilgili Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

Başkan Özarslan "Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mansur Yavaş'ın başlattığı “Temiz Okul, Sağlıklı Gelecek” projesine Keçiören Belediyesi olarak bizler de katılıyoruz. Keçiören’imizde hijyen ve temizlik desteği talebinde bulunan okullarımızın ihtiyaçlarını karşılamaya başladık. Keçiörenli hemşehrilerimiz emredecek, biz yapacağız" dedi.

Keçiören Belediyesi okulların hijyen ve temizlik ihtiyacını karşılıyor

OKULLARDA TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ

Keçiören Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri destek isteyen okullara giderek detaylı bir temizlik çalışması gerçekleştiriyor. Ekipler sınıfları, koridorları ve lavaboları kirden arındırarak öğrenciler ve diğer tüm görevlilerin temiz ortamlarda vakit geçirmesini sağlıyor.

Keçiören Belediyesi okulların hijyen ve temizlik ihtiyacını karşılıyor - Resim : 2

Keçiören Belediyesinin talebe göre ilerleyen zamanlarda da temizlik çalışmalarına devam etmesi bekleniyor. Yapılan çalışmalar ile okul içerisinde zaman geçiren bireylerin hastalık kapma gibi durumların önüne geçilmesi amaçlanıyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER