Keçiören Belediyesi öğrenciler için eğitime merhaba şenliği düzenledi

Eylül ayında okullarına geri dönen öğrenciler, okul dışında da kendilerini geliştirmek adında destek kurslarına gidiyor. Keçiören belediyesi de Eğitim Merkezi ile inlerce öğrenciye sınavlar konusunda hazırlık eğitimi veriyor.

Keçiören Belediyesi öğrenciler için eğitime merhaba şenliği düzenledi

Öğrenciler için yılın 9. ayında başlayan yoğun eğitim temposu gelecek senenin Haziran ayına kadar sürüyor. İçinde bulunduğu eğitim aşamasının sonuna gelen ve bir sonraki aşama için sınava girecek öğrenciler ise sınava hazırlanmak büyük önem taşıyor.

Keçiören Belediyesi de bünyesinde hizmet veren Eğitim Merkezi ile her sene yüzlerce gence bu süreçte destek oluyor. Bu senede ilk ders zilinin çalındığı Keçiören Belediye Eğitim Merkezinde, ders görecek öğrenciler için şenlik düzenlendi.

Keçiören Belediyesi öğrenciler için eğitime merhaba şenliği düzenledi

ÖĞRENCİLER EĞLENME FIRSATI BULDU

Öğrencilerin moral ve motivasyonlarının yüksek olması için düzenlenen şenliğin adresi Kalaba Kent Meydanı oldu. Öğrenciler ile beraber öğretmenler ve öğrenci aileleri de bu özel programda yer aldılar.

Öğrenciler arkadaşları ve aileleri ile beraber Eğitime Merhaba şenliği ile eğlenceli bir şekilde derslerine başlama fırsatı yakaladılar. Sanatçı İlkim Eylül İlk'te öğrenciler için şenlik kapsamında bir konser verdi.

Keçiören Belediyesi öğrenciler için eğitime merhaba şenliği düzenledi - Resim : 2

Eğitim Şenliği keyifli bir akşam geçirilmesine neden oldu. Öğrenciler şarkılara eşlik ederken, seymen gösterisini izlediler. Arkadaşları ile beraber doyasıya eğlenen öğrenciler neşeli bir şekilde evlerine dağıldı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER