Keçiören Belediyesi Muharrem ayı sebebiyle bu akşam özel bir etkinlik düzenleyecek

Keçiören Belediyesi, Muharrem ayı sebebiyle bu akşam aşure etkinliği düzenleyecek.

Keçiören Belediyesi Muharrem ayı sebebiyle bu akşam özel bir etkinlik düzenleyecek

Sosyal ve kültürel faaliyetlerine önem veren Keçiören Belediyesi bu yöndeki çalışmalarına devam ediyor. Belediye başkanı Dr. Mesut Özarslan’ın öncülüğünde Keçiören Belediyesi ilçede önemli günlerin yaşatıldığı bir ortam yaratmak adına çeşitli faaliyetler yürütüyor. Bu kapsamda Keçiören Belediyesi bu akşam Muharrem ayı sebebiyle aşure ve lokma ikramının da olduğu özel bir etkinlik gerçekleştireceğini açıkladı.

BİRÇOK SANATÇI KEÇİÖREN’DE DEYİŞLER OKUYACAK

Ankara’nın birçok ilçesinde belediyeler Muharrem ayı sebebiyle aşure etkinlikleri düzenlemeye devam ediyor. Bunlardan biri olan Keçiören Belediyesi de bu akşam özel bir etkinlik gerçekleştireceğini açıkladı.

Keçiören Belediyesi ile 18 Alevi derneği ve yöre dernekleri federasyonlarının ortaklaşa düzenlediği bir program kapsamında Keçiören’de Muharrem ayı için özel bir etkinlik düzenlenecek. Düzenlenecek etkinlikte gelen vatandaşlara lokma ve aşure ikramının yanı sıra Tolga Sağ ve Ersin Perçin gibi birçok sanatçı da sahne alarak programda deyişler okuyacak. Deniz Soluğan, Gülseren Kılıç, Sadık Erkmen, Yozgat Demokrat Dernekler Federasyonu Semah Topluluğu da etkinlikte yer alacak.

Keçiören Belediyesi Muharrem ayı sebebiyle bu akşam özel bir etkinlik düzenleyecek

Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan’ın ev sahipliğinde gerçekleşecek etkinlikte Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da katılım gösterecek. Keçiören Belediyesi’nin Muharrem ayı sebebiyle gerçekleştireceği aşure etkinliği bu akşam 18.15’te Keçiören Belediyesi Önü’nde yapılacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER