Keçiören Belediyesi milli takımın İzlanda maçını dev ekrandan yayınlayacak

UEFA Uluslar Ligi B grubunda yer alan Türkiye bu akşam önemli bir maça çıkacak. A grubuna çıkma yolunda İzlanda engelini geçmek isteyen milliler için Keçiören halkı tek yürek olacak.

Keçiören Belediyesi milli takımın İzlanda maçını dev ekrandan yayınlayacak

Geçmiş yıllardaki başarıların ardından uzun süre bir turnuva başarısı elde edemeyen Türkiye bu olumsuzluğu geçtiğimiz aylarda sonlandırmıştı. Almanya'daki başarılı EURO 2024 serüveninin ardından millilerin Uluslar Liginde neler yapacağı merak konusu olmuştu.

Bu kapsamda yeni sezonun ilk Uluslar Ligi maçını Galler ile deplasmanda oynayan Türkiye, zorlanmasına karşın 1 puan ile yurda dönmeyi başarmıştı. Turnuvanın 2. maçına İzlanda karşısında çıkacak Bizim Çocukların bu akşam oynayacağı İzlanda maçı öncesi Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan bir paylaşım yaparak ilçe vatandaşlarına seslendi.

Keçiören Belediyesi milli takımın İzlanda maçını dev ekrandan yayınlayacak

"SANDALYENİZİ ALIN GELİN"

Başkan Özarslan X hesabından yaptığı paylaşımında "UEFA Uluslar B Ligi’nde mücadele eden Milli Takımımıza İzlanda karşısında hep birlikte destek oluyoruz. Sandalyenizi alın, gelin" diyerek milli coşkuyu birlikte paylaşma çağrısı yaptı.

Keçiören Belediyesi tarafından Belediyesi binası önüne kurulacak dev ekrana ilçe sakinlerinin ilgisinin yüksek olması bekleniyor. Yayınlanacak mücadelenin milli maç oluşu ve önceki haftalarda benzer programlarda yaşanan özel anlardan dolayı bu tarz etkinlikler tekrarlanmaya devam ediliyor.

Türkiye - İzlanda mücadelesi bu akşam saat 21:45'te başlayacak. Türkiye kazanması halinde grupta puanını 4 yaparak önemli bir avantajı ele geçirecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER