Keçiören Belediyesi Milli Mücadele Ateşini yaktı

Keçiören Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’na özel organizasyon düzenledi. Belediye tarafından düzenlenen organizasyona ilişkin program takvimi de belli oldu. Buna göre vatandaşlar saat 21.00'da katılacakları konser ile 19 Mayıs ruhunu sonlandıracak.

Keçiören Belediyesi Milli Mücadele Ateşini yaktı

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında birbirinden önemli etkinliklere imza atıldı. Keçiören Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’na özel düzenlediği organizasyon ile ilçedeki gençlik ateşini yaktı.

Keçiören Belediyesi tarafından organize edilen ve Ankuva Bisiklet takımı ile yola çıkarılan Milli Mücadele Ateşinin yakıldığı Keçiören'de değişim rüzgarları esmeye devam ediyor. Keçiören'de Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan yaptığı programlarla sosyal belediyeciliği Keçiörenlilere benimseteceğini ifade etti.

KEÇİÖREN'DE YENİLİK RÜZGARI ESİYOR

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kapsamında Milli Mücadele Ateşinin yakıldığı şehirlerdeki toprak ve Türk bayraklarını bağımsızlığın şehri olan Ankara'ya getirildi.

Keçiören Belediyesi Milli Mücadele Ateşini yaktı

Sporcular, Gazi Mustafa Kemal Atatürk`ün Milli Mücadele’yi başlatmak için adım attığı Amasya, Mecitözü, Çorum, Kırıkkale rotasını kullanarak 19 Mayıs tarihinde Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Keçiören’e ulaştı.

Keçiören Belediyesi Milli Mücadele Ateşini yaktı - Resim : 2

Kendisine getirilen Türk Bayrağı ve toprağı teslim alan Başkan Özarslan, bugünün program takvimini de yeniden vatandaşlara hatırlattı. Buna göre Keçiören'de gün boyu sürecek olan etkinliklere ait takvim de şöyle;

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve spor Bayramı dolayısıyla Keçiören Belediyesi tarafından saat 13.00-14.30'da e-spor etkinliği finali canlı yayını,

15.00-16.00 da Eda Ulutaş Şahin pop müzik grubu gösterisi,

18.30-19 00'da AFTAT Halk Oyunları Topluluğu tarafından Bilecik, Azerbaycan yöresi gösterileri ve bayrak dansı gösterisi,

19.00-20.00'da Veli Erdem Karakülah konseri

20.00 Bando eşliğinde Gençlik Alayı yürüyüşü

Keçiören Belediyesi Milli Mücadele Ateşini yaktı - Resim : 3

21.00 Burak Bulut Kurtuluş kuş konserinin ardından programlar sona erecek.

Keçiören Belediyesi etkinliklerin ücretsiz olduğunu belirtirken tüm Ankaralıları alana beklediklerini ifade etti.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER