Keçiören Belediyesi meslek edindirme kurslarının kayıtlarının başladığını duyurdu

Yeni döneme girilmesi ile beraber vatandaşlara yönelik farklı başlıklarda verilen eğitimlerde hız kazandı. Keçiören Belediyesi de ilçe sakinlerinin daha donanımlı olması için Sanat ve Meslek Edindirme Kursları ile ilgili önemli bir duyuru yaptı.

Keçiören Belediyesi meslek edindirme kurslarının kayıtlarının başladığını duyurdu

Keçiören Belediyesi boş zamanlarını kendilerini geliştirerek değerlendirmek ve bunu sosyal hayatlarında kullanmak isteyenler için yıl boyu kurslar veriyor.

ONLARCA FARKLI BRANŞTA EĞİTİM GÖRME İMKANI

Ücretsiz bir şekilde katılım sağlanabilen bu kurslar Keçiören'in Antares, Atapark, Bademlik, Bağlum, Çaldıran, Hüseyin Nihal Atsız, Yunus Emre, Yeşiltepe, Yayla, Subayevleri, Uyanış ve Mevlana olmak üzere 12 farklı yerindeki KEÇMEK'lerde devam ediyor. 60 farklı branşta verilen kurslarda eğitim alan insanlar aldıkları eğitim ile kendilerine yeni meslek kapılarını aralayabiliyor.

2024-2025 dönemi boyunca devam edecek eğitimler ile ilgili kayıtların 16 Eylül itibariyle başladığı duyuruldu. Keçiören Belediyesinden yapılan açıklamada kayıtların 27 Eylül'e kadar devam edeceği ifade edildi.

Keçiören Belediyesi meslek edindirme kurslarının kayıtlarının başladığını duyurdu

KADINLAR YOĞUN İLGİ GÖSTERİYOR

Keçiören ilçesinde yaşayan kadınlar belediye tarafından sağlanan bu imkana her sene büyük ilgi gösteriyor. Kendilerine bir hobi ve yeni meslek bilgisi edinme fırsatı yakalayan kadınlar önemli kazanımlarla kurslarını tamamlıyor ve kendilerine sertifika veriliyor.

Bu sene kurslara dahil olmak isteyen vatandaşlar istediği KEÇMEK merkezine giderek yüz yüze kayıt işlemlerini gerçekleştirebilecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER