Keçiören Belediyesi Kalaba ve Aktepe Aqua Parklarının hizmete kapandığını duyurdu

Eylül ayı itibariyle sonbahar mevsimine girilmesi eğlence hizmetlerinde de değişiklik yapılmasına neden oldu. Bu nedenle Keçiören Belediyesi bir duyuruda bulundu.

Keçiören Belediyesinden Kalaba ve Aktepe Aqua Parkı açıklaması

Hava sıcaklıklarının yüksek olarak seyrettiği yaz mevsiminde insanlar serinlemek için tatil bölgeleri ve yaşadıkları yerlerdeki havuzlara yöneldi. Bu kapsamda Ankara'nın Keçiören ilçesinde belediye bünyesinde hizmet veren Kalaba ve Aktepe Aqua Parkı eğlence dolu yanlar yaşanmasına neden oldu.

YAZ DÖNEMİ BOYUNCA AÇIK KALDI

Keçiörenliler ve farklı yerlerden gelen vatandaşlar yazın sıcağında Aqua parklarda serinleme fırsatı yakaladılar. Yaz döneminin sona ermesi ve sonbahara giriş yapılmasından dolayı Keçiören Belediyesi bu iki su eğlence alanı ile ilgili bir bilgilendirme yaptı.

Keçiören Belediyesi Kalaba ve Aktepe Aqua Parklarının hizmete kapandığını duyurdu

Keçiören Belediyesinin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımında Kalaba ve Aktepe Aqua Parkları ile ilgili şu ifadelere yer verildi;

"Yaz boyunca faaliyet gösteren Kalaba ve Aktepe Aqua Parkları, yaz sezonunun sona ermesi sebebiyle 30 Ağustos 2024 tarihi itibarıyla hizmete kapatılmıştır. Vatandaşlarımıza duyurulur"

GELECEK YAZA KADAR FAALİYETLERE ARA VERİLDİ

Keçiören Belediyesi tarafından yapılan paylaşım ile birlikte bu iki yerde gelecek yaza kadar hizmete ara verildiği kesinleşmiş oldu. Önümüzdeki günler içerisinde hava sıcaklıklarının iyi olması halinde Keçiörenli insanların kendilerine farklı planlar kurması gerekecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER