Keçiören Belediyesi Kalaba Aqua Park’ı yeniden açıyor! Açılış tarihi duyuruldu

Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, restorasyon sürecinde olan Kalaba Aqua Park’ın yeniden açılacağı tarihi sosyal medya hesapları üzerinden duyurdu.

Keçiören Belediyesi Kalaba Aqua Park’ı yeniden açıyor! Açılış tarihi duyuruldu

Sosyal ve kültürel faaliyetlere önem veren Keçiören Belediyesi bu konudaki çalışmalarına devam ediyor. Belediye başkanı Mesut Özarslan’ın öncülüğünde kentte iyi ve huzurlu bir ortam yaratılması adına faaliyetler yürütülüyor.

Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte Ankara’nın birçok belediyesi, düzenlediği çeşitli yaz kurslarının yanı sıra yüzme havuzları ve komplekslerin tadilat ve restorasyon süreçlerine de ağırlık verdi. Bu kapsamda Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan, restorasyon sürecinde olan Kalaba Aqua Park’ın yenilendiğini sosyal medya hesapları üzerinden açıkladı. Başkan Özarslan paylaşımında yenilenen Kalaba Aqua Park’ın restorasyon sürecinin bittiğini ve restorasyon sonrası yeniden açılacağını duyurdu.

KEÇİÖRENLİLER YAZIN TADINI ÇIKARACAK

Keçiören Belediyesi Kalaba Aqua Park’ı yeniden açıyor! Açılış tarihi duyuruldu

Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, yaptığı sosyal medya paylaşımında Kalaba Aqua Park’ın restorasyon sonrası yeniden açılacağı tarih olarak 28 Haziran Cuma olduğunu kaydederken, Kalaba Aqua Park’ın restorasyon öncesi ve restorasyon sonrası geldiği son halini de bir video ile yayınladı.

Başkan Özarslan’ın videolu paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

“Keçiören Yenileniyor!

Yenilenen Kalaba Aqua Parkımız, restorasyon sonrası yeniden açılıyor. Tüm hemşehrilerimizi yazın tadını çıkarmaları için açılışa davet ediyoruz.

🗓️ 28 Haziran Cuma

⏰ 16:00”

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER