Keçiören Belediyesi Kadın Voleybol Takımından anlamlı ziyaretler

Keçiören Belediyesi Kadın Voleybol Takımı, Keçiören Belediyesi Eğitim Merkezi ve Gül Kreş Adası’nı ziyaret etti. Minikleri ve gençleri ziyaret eden kadı voleybol takımı öğrencilerin sorularına tek tek yanıt vererek, merak edilenlere cevap verdi.

Keçiören Belediyesi Kadın Voleybol Takımından anlamlı ziyaretler

Vodafone Sultanlar Ligi’nde mücadele eden Keçiören Belediyesi Kadın Voleybol Takımı öğrenci ve gençlerle bir araya gelerek sohbet etti. Sporcular gençlerin spora olan ilgisini artırabilmek amacıyla önemli tavsiyelerde bulundu.

Ziyaretine ilk olarak Keçiören Belediyesi Eğitim Merkezi’ndeki öğrencilerden başlayan voleybol takımı oyuncuları, gençleri hafta sonu yapılacak karşılaşmayı izlemeye davet etti.

Keçiören Belediyesi Kadın Voleybol Takımından anlamlı ziyaretler

ÖĞRENCİLERE TAVSİYELER

Vodafone Sultanlar Ligi’nde mücadele eden Keçiören Belediyesi Kadın Voleybol Takımı, Keçiören Belediyesi Eğitim Merkezi ve Gül Kreş Adası’nı ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi. Gençleri spora teşvik etmek amacıyla öğrencilerle buluşan sporcular, öğrencilerin yönelttikleri soruları yanıtlayıp onlarla sohbet etti. Gerçekleştirilen ziyarette gençlerin spora olan ilgisini artırmak için kendi tecrübelerini ve başarı hikayelerini anlatan voleybolcular, öğrencilere yol gösterici tavsiyelerde bulundu.

SÜREKLİ ÇALIŞMA VURGUSU YAPILDI

İlk olarak Keçiören Belediyesi Eğitim Merkezi öğrencileriyle bir araya gelen sporcular gençlere başarılı olmanın sırrını aktardı. Spor alanında kariyer yapmak isteyen öğrencilere kendi deneyimlerini aktaran takım Kaptanı Derya Çayırgan, "İyi bir sporcu olmak için sporu sevmek ve yetenek çok önemli etkenler. Voleybolu seviyorsanız bu sporda başarılı olmak için sürekli çalışmalısınız" dedi. Voleybolcular, gençleri hafta sonu oynanacak maça davet ettikten sonra kurs merkezinden ayrıldı.

MİNİKLERİ DE ZİYARET ETTİLER

Öte yandan bir sonraki durağın Keçiören Belediyesi Gül Kreş Adası olduğu belirtildi. Burada minikleri ziyaret eden oyuncular müzik eşliğinde öğrencilerle dans ederek keyifli vakit geçirdiler. Profesyonel sporcular kurumdan ayrılmadan önce öğrencilerle fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER