Keçiören Belediyesi ilçedeki parkları yenilemeye devam ediyor

Keçiören'e hem görsel bir güzellik kazandıran hem de insanların vakit geçirdiği yerlerden olan park ve bahçeler dönem dönem çeşitli bakımlardan geçiyor. Ekiplerin müdahalesi ile söz konusu alanlar daha iyi hale getiriliyor.

Keçiören Belediyesi ilçedeki parkları yenilemeye devam ediyor

Ankara'nın Keçiören ilçesinde belediyeye bağlı ekipler ilçenin en çok insan sirkülasyonunun yaşandığı yerlerden olan park ve bahçelerde yenileme çalışmaları yapıyor.

Keçiören Belediyesi ilçedeki parkları yenilemeye devam ediyor

Hız verilen çalışmalar ile her yaştan vatandaşın vakit geçirdiği alanların rahat ve konforlu halinin sürdürülmesi amaçlanıyor. Ekipler çocukların oynadıkları parklara, yetişkinlerin vakit geçirdiği dinlenme alanlarına ve daha bir çok yere tadilat yapıyor.

"TADİLATA İHTİYAÇ DUYAN PARKLARIMIZI YENİLİYORUZ"

Yaptıkları yenileme çalışmaları ile ilgili konuşan Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan "Keçiören’imiz her geçen gün daha da güzelleşiyor. Vatandaşımızın nefes aldığı park ve bahçelerimizdeki sosyal donatı noktalarını yeniliyoruz. Ekiplerimiz yoğun bir çalışmayla, tadilata ihtiyaç duyan parklarımızı tespit ediyor ve ivedilikle parkımızı yeniliyoruz" şeklinde konuştu.

Keçiören Belediyesi ilçedeki parkları yenilemeye devam ediyor - Resim : 2

Yüzbinlerce insanın yaşadığı Keçiören ilçesinde park ve bahçe gibi insanların sosyalleşebileceği alanlara sıklıkla ihtiyaç duyuluyor. İnsanlar çocukları ve arkadaşları ile beraber bu yerleri tercih ederek zamanlarını geçiriyor. Keçiören Belediyesi de bu yerler ile sürekli olarak ilgilenerek insanların memnun kalmasını sağlıyor. Gittiği ya da gördüğü parklarda bakım gerektiren bir durum olduğunu gören vatandaşlar bu durumu Keçiören Belediyesine bildirebiliyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER