Keçiören Belediyesi ilçede temizlik çalışmalarını sürdürüyor

Keçiören Belediyesi ilçedeki çalışmalarına devam ederken bu çalışmalarla ilgili vatandaşlar da bilgilendiriliyor. Keçiören ilçesinde yaşayan vatandaşlar yapılan çalışmaları yakından takip ederken ekiplerin bu kex kapsamlı bir temizlik çalışması başlattığı öğrenildi.

Keçiören Belediyesi ilçede temizlik çalışmalarını sürdürüyor

Başkent Ankara'daki ilçe belediyelerinin çalışmalarına ilişkin bilgi sahibi olmak isteyenler yaşadıkları ilçelerdeki belediye faaliyetlerini takip etmeye devam ediyor. Belediyelerin çalışmaları devam ederken bu çalışmalar Ankara gündeminin önemli konu başlıklarını oluşturuyor.

Keçiören Belediyesi ilçe genelinde birçok farklı noktada kapsamlı temizlik çalışması sürdürdüğünü ifade ederken Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından 16 mahallede 100 farklı noktada yürütülen temizlik çalışmaları koordineli şekilde sürüyor.

KEÇİÖREN BELEDİYESİNDEN İLÇEDE TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ

Keçiören Belediyesi ekipleri günlük temizlik faaliyetlerine yürütürken bir yandan da belirlenen program dahilinde mahallelerde detaylı temizlik çalışması yapıyor.

Keçiören Belediyesi ilçede temizlik çalışmalarını sürdürüyor

Yapılan çalışmalar kapsamında caddelerden sokaklara, kaldırımlardan çöp koyma alanlarına kadar ilçenin dört bir tarafı süpürülüp yıkanırken sağlıklı bir kent ve temiz çevre için yoğun mesai harcayan ekipler sokakları tazyikli suyla yıkanıyor. ''Daha temiz Keçiören'' hareket ettiklerini ifade eden Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan, ''Daha temiz bir Keçiören için ilçede yoğun bir temizlik seferberliği yürütüyoruz. Tüm mahalleler sokak sokak süpürülüp yıkanıyor.

Keçiören Belediyesi ilçede temizlik çalışmalarını sürdürüyor - Resim : 2

Vatandaşlarımıza daha temiz ve sağlıklı bir çevre sunabilmek adına çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdüreceğiz” dedi. Koordineli bir şekilde mahallelerde detaylı temizlik çalışması gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Dr. Özarslan, ilçedeki eksikliklerin de giderileceğini ifade etti.

SONRAKİ HABER